Συνάντηση Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου με την Έπαρχο Θήρας

Με την Έπαρχο Θήρας Ιουλία Καραμολέγκου συναντήθηκαν χθες (19/3) ο πρόεδρος και μέλη του ΔΣ του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Θήρας. Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν εκτενώς ήταν αυτό της εφαρμογής του Στρατηγικού Σχεδίου που είχε εξαγγείλει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός κατά την κήρυξη της επανέναρξης της τουριστικής περιόδου το 2020.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος, διαπιστώθηκε η αγαστή συνεργασία που επιδιώκεται από την κα Έπαρχο με τον Δήμο Θήρας, ώστε να λυθούν πολλά από τα προβλήματα που υπάρχουν. Η κα Καραμολέγκου ενημέρωσε για τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε ώστε η νέα σεζόν να μας βρει με νέο ασφαλτοτάπητα στη διαδρομή προς τον Αθηνιό, καθώς και σε άλλα σημεία του επαρχιακού δικτύου, ενώ έκανε γνωστό ότι ψάχνει κτήριο περίπου 100 τ.μ. για να στεγάσει τα γραφεία διοίκησης του Επαρχείο, καθώς από τον Σεπτέμβριο θα αρχίσουν εργασίες αποκατάστασης του υφιστάμενου κτηρίου.

Ο Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νίκος Νομικός ενημέρωσε την Έπαρχο για όλες τις συναντήσεις που είχε σε πρώτο και δεύτερο βαθμό και για τις ενέργειες που κάνει για την επίλυση των διαφόρων θεμάτων. Πρότεινε μάλιστα την ονοματοδοσία του αεροδρομίου του νησιού σε “Σπύρος Μαρινάτος” ή “Ατλαντίδα”, ενώ ζήτησε από την Έπαρχο να ασκήσει πίεση στην FRAPORT, “ώστε να διαμορφώσει την είσοδο του αεροδρομίου και να πάψει να είναι σε αυτά τα χάλια”.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη