Συνάντηση για τα θέματα του Γ.Ν. Θήρας στο Επαρχείο

Συνάντηση με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας Βασίλη Μαλαματένιο, την σύμβουλο της ΑΕΜΥ Πόπη Καραμολέγκου και τον Διευθυντή του ΓΝΘ Λουκά Κατσούλη, είχε στο γραφείο του χθες (31/3) ο Έπαρχος Θήρας και Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Χαράλαμπος Δαρζέντας, με σκοπό να ενημερωθεί για τα θέματα που απασχολούν το νοσοκομείο. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η πανδημία, ο εμβολιασμός, η επερχόμενη τουριστική περίοδος, η στελέχωση, η διαμονή των γιατρών, τα κίνητρα που πρέπει να τους δοθούν, τα περιφερειακά ιατρεία κ.ά.

Ο κος Δαρζέντας δεσμεύτηκε πως η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου θα συνεχίσει να προσφέρει το καλύτερο δυνατό σε όλες τις δομές υγείας, καθώς η υγειονομική θωράκιση των νησιών αποτελεί βασική προτεραιότητα. Όπως έκανε επίσης γνωστό ο κος Δαρζέντας, τις επόμενες ημέρες, και σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο Θήρας, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο επίσκεψης στην Αθήνα για συνάντηση με την διοίκηση της ΑΕΜΥ και την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Στο μεταξύ, η ΑΕΜΥ δεν ανανέωσε τις συμβάσεις δύο επικουρικών διοικητικών υπαλλήλων, αν και νομικά είχε τη δυνατότητα, εξέλιξη που σύμφωνα με πληροφορίες δημιουργεί πρόβλημα στην εύρυθμη διοικητική λειτουργία του Γ.Ν. Θήρας.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη