Συνάντηση Α. Σιγάλα – Χ. Δαρζέντα στο Επαρχείο Θήρας

Με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων ως Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Πρόνοιας, Κοινωνικής Μέριμνας & Κοινωνικών Παντοπωλείων για τις Κυκλάδες, ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας επισκέφτηκε σήμερα, Δευτέρα 22/2, τον Χαράλαμπο Δαρζέντα, στο γραφείο του στο Επαρχείο, για να τον συγχαρεί αυτοπροσώπως.

Ο Δήμαρχος Θήρας υπογράμμισε τη σημασία που έχει η απόφαση του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου να εμπιστευτεί στον Σαντορινιό Χαράλαμπο Δαρζέντα τη νευραλγική θέση του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Κυκλάδων σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο. “Η επιτελική αναβάθμιση αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή και διάκριση, τόσο στο έργο του Επάρχου Θήρας όσο και ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Θήρας” τόνισε.

Στη συνέχεια ο κος Σιγάλας ενημερώθηκε λεπτομερώς για τις νέες αρμοδιότητες και καθήκοντα που αναλαμβάνει ο κος Δαρζέντας, δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση και συνεργασία του Δήμου στο επιπρόσθετο έργο του.

Τέλος, οι δύο άνδρες ευχαρίστησαν με δηλώσεις τους τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο και τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη για την απόφασή τους να εμπιστευθούν στη Σαντορίνη και τον Χαράλαμπο Δαρζέντα τα κρίσιμα θέματα Υγείας, Πρόνοιας, Κοινωνικής Μέριμνας & Κοινωνικών Παντοπωλείων των Κυκλάδων.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη