20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συναρπαστικές διαδρομές τρεξίματος στο Santorini Experience

Ειδικές τιμές για εγγραφές έως τις 31/7

Share

Trail Running στο Santorini Experience – Φωτογραφία: Danijela Bogdanovic

To Santorini Experience, η κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού επιστρέφει για 6η συνεχή χρονιά στις 2-4 Οκτωβρίου 2020 και, όπως κάθε χρόνο, συγκεντρώνει το παγκόσμιο ενδιαφέρον επαγγελματιών και ερασιτεχνών αθλητών, μέσα από τις συναρπαστικές δραστηριότητες της κολύμβησης open water και του trail running.

Οι αγώνες θα έχουν μια eco-friendly προσέγγιση, μέσα από μια στρατηγική με plastic free ενέργειες, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον του νησιού.

Τρέξιμο στην Καλντέρα με θέα το Ηφαίστειο
Με θέα που κόβει την ανάσα, οι διαδρομές του Santorini Experience έχουν σχεδιαστεί πάνω στο μαγευτικό μονοπάτι που ενώνει την Οία με τα Φηρά. Οι αγώνες τρεξίματος θα διεξαχθούν το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020, με φόντο τους οικισμούς Ημεροβίγλι, Φηροστεφάνι και Οία. Η διαδρομή των 10 χλμ. απευθύνεται στους πιο έμπειρους στις αποστάσεις ενώ αυτή των 15 χλμ. “Αριστείδης Αλαφούζος” σε αυτούς που προτιμούν τη δύναμη, την αντοχή, και την αδρεναλίνη. Με αφετηρία και τερματισμό το εργοστάσιο αφαλάτωσης στην Οία, οι δρομείς κινούνται κυρίως σε χωμάτινο έδαφος και θα τρέξουν σε μέγιστο υψόμετρο 334 μέτρων.

Οι συναρπαστικές διαδρομές με θέα το ηφαίστειο, έχουν σχεδιαστεί από τον πρώην μαραθωνοδρόμο, κάτοχο της πανελλήνιας επίδοσης στην κλασική διαδρομή, προπονητή τρεξίματος και διευθυντή της All About Running, Νίκο Πολιά.

Δείτε τις λεπτομέρειες των διαδρομών τρεξίματος εδώ.

Προσφορές εγγραφών
Κάντε σήμερα την εγγραφή σας στις διαδρομές τρεξίματος των 15 χλμ. «Αριστείδης Αλαφούζος» και 10 χλμ. καθώς και στην κολυμβητική διαδρομή του 1,5 μιλίου και εκμεταλλευτείτε την early bird τιμή με έκπτωση 25%. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31/7. Η διοργάνωση, θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα τους ίδιους τους αθλητές, προσφέρει τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων από ακύρωση εγγραφών, μέχρι τις 31 Αυγούστου.
Για εγγραφές κλικ εδώ.

Πακέτα διαμονής σε εξαιρετικές τιμές και για όλες τις προτιμήσεις
Είτε αποφασίσετε να μείνετε στην Καλντέρα, στα Φηρά, στο Ημεροβίγλι, στην Οία, είτε στον Πύργο, στον Μονόλιθο, το Ακρωτήρι, το Καμάρι, τη Μεσαριά, το Εμπορείο, το Μεγαλοχώρι ή την ατέλειωτη παραλία της Περίσσας και του Περίβολου σε δωμάτιο δύο ατόμων, σε σπίτι 4-6 ατόμων ή σε βίλα με πισίνα 4-10 ατόμων, η Σαντορίνη έχει τα πάντα και οι χορηγοί φιλοξενίας προσφέρουν ειδικά πακέτα διαμονής σε συμφέρουσες τιμές. Δείτε τις ειδικές προσφορές διαμονής που ισχύουν για τους συμμετέχοντες εδώ.

Trail Running στο Santorini Experience – Φωτογραφία: Ηλίας Λέφας

Έκπτωση 40% στις ήδη χαμηλές τιμές μεταφοράς
Για την ακτοπλοϊκή μετακίνηση όσων συμμετάσχουν στο Santorini Experience και επισκεφτούν εκείνη την περίοδο το νησί, η Blue Star Ferries προσφέρει έκπτωση 40% στα εισιτήρια από και προς τη Σαντορίνη και 30% στα οχήματα. Κάθε άτομο που έχει ολοκληρώσει την εγγραφή του δικαιούται την ίδια έκπτωση και για 3 επιπλέον άτομα, εφόσον είναι συνοδοί του ή για 4 άτομα, αν αποτελούν οικογένειά του.

Έκπτωση 15% στις ενοικιάσεις οχημάτων
Η Avance, ως official car rental partner του Santorini Experience, δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να κάνουν την κράτησή τους, για όποιο όχημα επιλέξουν για τις μετακινήσεις τους στο νησί, κατά την περίοδο της διοργάνωσης, με έκπτωση 15% επί του επίσημου καταλόγου. Σε ότι αφορά τις κρατήσεις, οι συμμετέχοντες, θα πρέπει να στείλουν το email τους στο reserv(at)avance.gr

Το Santorini Experience αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας, τoυ Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) και της Active Media Group.

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.santorini-experience.com


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη