Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου στις 30/4

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, ώρα 10:00, θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη η επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου. Τα προς συζήτηση θέματα είναι τα ακόλουθα:

ΘΕΜΑ 1ο
Δυνατότητα προμήθειας υγειονομικού εξοπλισμού από τις Περιφέρειες για την κάλυψη αναγκών των δομών υγείας και πέραν του χρόνου ισχύος της από 11/03/2020 ΠΝΠ (ΦΕΚ 55/τ.Α)
Εισηγητής: Γιώργος Χατζημάρκος, Περιφερειάρχης

ΘΕΜΑ 2ο
Δωρεά υγειονομικού εξοπλισμού σε δομές υγείας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου
Εισηγήτρια: Εύη Αριστείδου, Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας

ΘΕΜΑ 3ο
Κατάθεση προτάσεων Περιφερειακών Συμβούλων για την επανεκκίνηση της οικονομίας των νησιών.
Εισηγητής: Γιώργος Χατζημάρκος, Περιφερειάρχης

ΘΕΜΑ 4ο
Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου “Ανδρέας Παπανδρέου” για το έργο “Προμήθεια εξοπλισμού για τις ανάγκες δομών υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου “Ανδρέας Παπανδρέου”.
Εισηγητής: Χρήστος Ευστρατίου, χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

ΘΕΜΑ 5ο
Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και Άμεσης/Βραχείας Διαχείρισης των Συνεπειών από την εκδήλωση σεισμών της Π.Ν.Αι.
Εισηγητής: Θανάσης Δρόσος, Προϊστάμενος Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας ΠΝΑ

ΘΕΜΑ 6ο
Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και Άμεσης/Βραχείας Διαχείρισης των Συνεπειών από την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών της Π.Ν.Αι.
Εισηγητής: Θανάσης Δρόσος, Προϊστάμενος Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας ΠΝΑ

ΘΕΜΑ 7ο
Προτάσεις Στρατηγικής και Προτεραιότητες Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τη διαμόρφωση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης 2021-2025.
Εισηγητής: Αντώνης Βουτσίνος, Προϊστάμενος ΕΥΔ

ΘΕΜΑ 8ο
Προγραμματισμός πρόσληψης προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μήνες) στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για το έτος 2020
Εισηγήτρια: Εύη Αριστείδου, Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας

ΘΕΜΑ 9ο
Προγραμματισμός πρόσληψης Κτηνιάτρων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μήνες) στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για το έτος 2020
Εισηγήτρια: Εύη Αριστείδου, Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας

ΘΕΜΑ 10ο
3η Τροποποίηση Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος ΠΕ Κυκλάδων οικονομικού έτους 2020
Εισηγητές: Αντώνης Λούβαρης Προϊστάμενος ΔΙΑΠ Κυκλάδων και Αθηνά Καλλιγά, Προϊσταμένη Τμήματος Προϋπολογισμού Δ/νσης Οικονομικού Κυκλάδων

ΘΕΜΑ 11ο
3η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και Προϋπολογισμού ΠΕ Δωδεκανήσου οικονομικού έτους 2020
Εισηγητής: Τριαντάφυλλος Καραγιάννης, Προϊστάμενος ΔΙΑΠ Δωδεκανήσου κ Διεύθυνσης Οικονομικού Δωδεκανήου

ΘΕΜΑ 12ο Παράταση ενιαίου πλαισίου ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων κάθε είδους, των ΠΕ Κυκλάδων και Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με εξαίρεση αυτών που αναφέρονται στο άρθρο 42 του ν. 1892/1990 (ΦΕΚ 101 Α) και στο άρθρο 14 του ν. 2194/1994 (ΦΕΚ 34 A )
Εισηγητές: Αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Φλεβάρης & Έπαρχος Γιάννης Ευαγγέλου

ΘΕΜΑ 13ο
Έγκριση σύναψης Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Κω και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο “Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού σε ανοικτά γήπεδα μπάσκετ Δ.Κω”
Εισηγητής: Γιάννης Καμπανής, Έπαρχος ΠΕ Κω

ΘΕΜΑ 14ο
Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Κω και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο “Προμήθεια χλοοτάπητα γηπέδου Ζηπαρίου Κω”
Εισηγητής: Γιώργος Χαλκιδιός Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Κω

ΘΕΜΑ 15ο
Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Κω και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο “Αποκατάσταση στίβου και ηλεκτροφωτισμός στο νέο στάδιο Ανταγόρα”
Εισηγητής: Σωτήρης Μαραγκός Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Κω / Πρόεδρος Περιφερειακού Φυτωρίου

ΘΕΜΑ 16ο
Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέρου και Δήμου Αγαθονησίου για το έργο “Υποστηρικτικές Μελέτες και Οριστική Μελέτη του έργου Επέκταση Προβλήτας Λιμένα Αγαθονησίου”
Εισηγητής: Μανώλης Μουσελλής, Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου

ΘΕΜΑ 17ο
Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου για τι έργο «Αποκατάσταση της Δημοτικής οδού μεταξύ του κυκλικού κόμβου της Ε.Ο. Ρόδου – Λίνδου της Δ.Κ. Μασσάρων και του οικισμού “ΧΑΡΑΚΙ”, στη Δ.Ε. Αρχαγγέλου”
Εισηγητής: Χρήστος Ευστρατίου, χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

ΘΕΜΑ 18ο
Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου της ΠΕΔΝΑ του Περιφερειακού Φυτωρίου ΑΕ και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Έμπωνας για το έργο “Λειτουργία Σφαγείων Έμπωνας”
Εισηγητής: Φιλήμων Ζαννετίδης, Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα

ΘΕΜΑ 19ο
Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Οικονομικών και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την παραχώρηση χρήσης χώρου και την παροχή υπηρεσιών για την εγκατάσταση και λειτουργία “Κέντρου Ενημέρωσης Υποστήριξης Δανειοληπτών” (Κ.Ε.Υ.Δ.Ρόδου).
Εισηγητής: Χρήστος Ευστρατίου, χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου

ΘΕΜΑ 20ο
Έγκριση τροποποίησης των παρακάτω Προγραμματικών Συμβάσεων:
– 1η Τροποποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου για το έργο “Κατασκευή νέου βοηθητικού γηπέδου στην ΤΚ Μαριτσών της ΔΕ Πεταλούδων” ως προς το άρθρο 4: Χρονική διάρκεια της σύμβασης – Χρονοδιάγραμμα του έργου με την παράταση ισχύος κατά ένα (1) έτος.
– 1η Τροποποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου για το έργο “Προμήθεια χλοοτάπητα νεότερης γενιάς και ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Λαέρμων του Δήμου Ρόδου” ως προς το άρθρο 4: Χρονική διάρκεια της σύμβασης – Χρονοδιάγραμμα του έργου με την παράταση ισχύος
κατά ένα (1) έτος.
– 1η Τροποποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ιητών για την υλοποίηση του έργου “Αποκατάσταση φθορών Οδικού Δικτύου Ν. Ιου 2019” ως προς το άρθρο 2: Αντικείμενο – Σκοπός – Περιεχόμενο – Χώρος.
Εισηγητές: Τριαντάφυλλος Καραγιάννης, Προϊστάμενος ΔΙΑΠ Δωδεκανήσου κ Διεύθυνσης Οικονομικού Δωδεκανήσου Αντώνης Λούβαρης Προϊστάμενος ΔΙΑΠ Κυκλάδων

ΘΕΜΑ 21ο
Έγκριση τροποποίησης των παρακάτω Διαβαθμιδικών Συμβάσεων:
– 1η Τροποποίηση της Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Νισύρου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο “Έργα ύδρευσης των οικισμών Εμπορείου και Νικιών” ως προς το άρθρο 3: Ισχύς – Διάρκεια – Χρονοδιάγραμμα με την παράταση ισχύος κατά ένα (1) έτος
Εισηγητής: Τριαντάφυλλος Καραγιάννης, Προϊστάμενος ΔΙΑΠ Δωδεκανήσου κ Διεύθυνσης Οικονομικού Δωδεκανήσου

ΘΕΜΑ 22ο
Επικύρωση πρακτικών της 2ης /25-2-2020 συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη