Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου στις 26/4

Τη Μ. Δευτέρα 26/4, ώρα 14:00, πρόκειται να συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:

ΘΕΜΑ 1ο
Γνωμοδότηση Περιφερειακού Συμβουλίου για την Β1 φάση (οριστική μελέτη) του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης της
Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. (Από Αναβολή)
Εισηγητής: Παναγιώτης Βενέρης, Προϊστάμενος Γενικής Δ/νσης Ανάπτυξης

ΘΕΜΑ 2ο
“Αποδοχή συμπληρωματικού όρου για τη λήψη επενδυτικού τοκοχρεολυτικού δανείου από το Ταμείο Παρ/κων και Δανείων, το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι”, σύμφωνα με το άρθρο 69 του Ν. 4509/2017 και την 13022/19-4-2018 Κοινή Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών Οικονομίας και Ανάπτυξης και Οικονομικών (ΦΕΚ 1377/τ. Β’/24-4-2018), όπως τροποποιήθηκε με την υπ’ αριθμ. 44173/24-8-2018 (ΦΕΚ3656/τ.Β’/ 27-8-2018) και ισχύει», για το έργο: “Έργα Ύδρευσης Ρόδου από το Φράγμα Γαδουρά (Β ́Φάση) – Κατασκευή Νοτίου Υδραγωγείου, Υδραγωγείου Αφάντου και Αρχαγγέλου”.
Εισηγητής: Εμμανουήλ Μαριάς, Προϊστάμενος Δ/νσης Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου

ΘΕΜΑ 3ο
Έγκριση της 04/20-10-2020 (ΑΔΑ:65Ν6465ΣΨΝ-ΟΕ7) απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας “Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων”, με θέμα: “Μεταφορά της υλοποίησης των συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων «Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Σύρου Ερμούπολης” (ΚΔΑΠ ΜΕΑ) και “Βοήθεια στο Σπίτι Δήμου Μυκόνου”, από την Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία “Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων”, στον Δήμο Σύρου Ερμούπολης και Δήμο Μυκόνου αντίστοιχα”.
Εισηγητής: Γεώργιος Λεονταρίτης, Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων

ΘΕΜΑ 4ο
Έγκριση της 5/21.10.20 (9ΣΗ7465ΣΨΝ-Μ76) απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας “Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων”, με θέμα:
α) Λύση θέση σε εκκαθάριση και ορισμός εκκαθαριστών της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας “Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων”
β) Μεταφορά του προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου -ΙΔΑΧ, σε κενές ή προσωποπαγείς οργανικές θέσεις ΙΔΑΧ, του Οργανισμού Εσωτερικού Υπηρεσίας του δήμου Σύρου Ερμούπολης”
Εισηγητής: Γεώργιος Λεονταρίτης, Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων

ΘΕΜΑ 5ο
3η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος ΠΕ Κυκλάδων οικονομικού έτους 2021.
Εισηγητές: Αντώνης Λούβαρης Προϊστάμενος ΔΙΑΠ Κυκλάδων

ΘΕΜΑ 6ο
4η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και Προϋπολογισμού ΠΕ Δωδεκανήσου οικονομικού έτους 2021.
Εισηγητής: Τριαντάφυλλος Καραγιάννης, Προϊστάμενος ΔΙΑΠ Δωδ/σου και Δ/νσης Οικονομικού Δωδ/σου

ΘΕΜΑ 7ο
Εξαίρεση του χαρακτηρισμού ως ʺαξιόλογου έργουʺ του έργου με τίτλο: “Δημιουργία πολυχώρου αθλητισμού πολιτισμού και συνεδριακού κέντρου στη Σύρο” σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 2 της υ.α. 26804 (ΦΕΚ 1427/τ.Β/2011) έπειτα από την Πράξη 12 της 2ης συνεδρίασης της 13-4-2021 με την οποία διατυπώνεται η σύμφωνη γνώμη του ΣΥΠΟΘΑ Α ́ Περιφερειακής Ενότητας Σύρου.
Εισηγητής: Γεώργιος Λεονταρίτης, Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων

ΘΕΜΑ 8ο
Λειτουργία Ιατρικών Επιτροπών Κ.Ε.Π.Α. (Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας) και Ενίσχυση των αρμοδιοτήτων των καταστημάτων και των γραφείων κοινωνικών ασφάλισης ΕΦΚΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ (ΤΕΩΣ ΙΚΑ – ΕΤΑΜ) στα νησιά Πάτμο, Λέρο, Κάλυμνο και Κω, όπως επίσης και στα μικρότερα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των κατοίκων τους.
Εισηγήτρια: Αναστασία Γαμπιεράκη, Ανεξάρτητη Περιφερειακή Σύμβουλος ΠΕ Καλύμνου

ΘΕΜΑ 9ο
Λήψη Απόφασης για την Εκπροσώπηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις (Τακτικές ή έκτακτες) του ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Κ2 Α.Ε. έως και την 31η Δεκεμβρίου 2023.
Εισηγητής: Νίκος Παπασταματίου, Εκτελεστικός Γραμματέας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

ΘΕΜΑ 10ο
Ψήφισμα διαμαρτυρίας για την εξαίρεση του κριτηρίου της εντοπιότητας από τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στα εργοστάσια της ΔΕΗ στη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Εισηγητής: Κάλλιστος Διακογεωργίου, Αντιπεριφερειάρχης Βιομηχανίας και Φυσικών Πόρων Δωδεκανήσου

ΘΕΜΑ 11ο
Επικύρωση πρακτικών της 5ης/31-3-2021 συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη