Συνεχίζει στον ΑΟ Θήρας η Αρτακιανού

Κάτοικος Σαντορίνης θα παραμείνει για μία ακόμη χρονιά η Μαριαλένα Αρτακιανού, αφού ο ΑΟ Θήρας ανακοίνωσε σήμερα την ανανέωση της συνεργασίας του με τη διεθνή λίμπερο. Η 27χρονη αθλήτρια που αυτή την εποχή συμμετέχει στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας γυναικών ενόψει του Eurovolley, θα επιστρέψει στη βάση της για 8η συνεχόμενη χρονιά, συνεχίζοντας να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της στην ομάδα της Σαντορίνης.

Συνεχίζοντας το χτίσιμο μιας ομάδας αξιώσεων τόσο για το ελληνικό πρωτάθλημα όσο και για την παρουσία της στο CEV Cup, ο ΑΟ Θήρας ανακοίνωσε πρόσφατα δύο νέες ακόμα προσθήκες στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς.

Η πρώτη είναι η 22χρονη Άντρεα Μίτροβιτς από τον Καναδά, που αγωνίζεται ως ακραία και έρχεται ως μεταγραφή από τη ρουμανική CSU Medicina Târgu Mureș όπου αγωνιζόταν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Είναι μέλος της εθνικής ομάδας βόλεϊ του Καναδά, ενώ έχει αγωνιστεί για τρία χρόνια και σε ομάδες των ΗΠΑ.

Η δεύτερη είναι η 24χρονη πασαδόρος Λυδία Μερκούρη. Η ύψους 1,83 μ. αθλήτρια έρχεται από την ΑΕΚ, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Ηλυσιακό, Ένωση Βύρωνα, Αμαζόνες Ν. Ερυθραίας, Αστέρα Αγ. Δημητρίου, Πανιώνιο, Τράχωνες, Αρτέμιδα Κορυδαλλού, έχοντας ξεκινήσει από τον ΑΣΠ Κόρινθος.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη