Συνεχίζει στο τιμόνι του ΑΟ Θήρας ο Matteo Freschi

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Ιταλό προπονητή Matteo Freschi δίνει και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο ΑΟ Θήρας, με τη διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει σήμερα την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 34χρονο τεχνικό.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Ο Matteo Freshi ήταν προπονητής την τρέχουσα περίοδο 2023-2024, με την ομάδα να τερματίζει στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ την περίοδο 2020-2021 διετέλεσε β’ προπονητής του ΑΟ Θήρας.

“Ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση για μένα μιας και νιώθω μια υπέροχη σύνδεση με όλο το περιβάλλον του ΑΟ Θήρας. Μετά το λυπηρό τέλος της σεζόν, η νοοτροπία μου ήταν ήδη προς το να χτίσω τις βάσεις για την επόμενη σεζόν ώστε να δώσω κάτι παραπάνω για το νησί. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τη Σαντορίνη. Τώρα η προετοιμασία μας είναι σε εξέλιξη ώστε να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος”, τόνισε ο Ιταλός προπονητής στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της θητείας του, συμπληρώνοντας πως ανυπομονεί να επιστρέψει σύντομα στη Σαντορίνη για να αναλάβει εκ νέου τα καθήκοντά του.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη