Miele Professional: Γιορτάστε μαζί μας και εξοικονομήστε έως 4.500 €

Miele σημαίνει κορυφαία ποιότητα που χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης από το 1899. Με παρουσία στην Ελλάδα εδώ και 53 χρόνια, η Miele Professional έχει σταθεί δίπλα στον Έλληνα επαγγελματία και έχει θέσει αξεπέραστα πρότυπα στον τομέα της υγιεινής και του καθαρισμού του ιματισμού και των ποτηριών/πιάτων, συνδυάζοντας δεκαετίες εμπειρίας με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία ώστε να διασφαλίζει κορυφαία αποτελέσματα με τον πιο οικονομικό τρόπο στον κλάδο του τουρισμού. Σε έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς, ένα πράγμα έχει παραμείνει ίδιο εδώ και 125 χρόνια: η κατευθυντήρια αρχή μας “Πάντα καλύτερα” (Immer Besser).

Γιορτάστε μαζί μας αυτή την ξεχωριστή επέτειο και μάθετε πώς καταφέρνουμε όχι μόνο να κρατάμε τις υποσχέσεις μας εδώ και 125 χρόνια, αλλά και να υπερβαίνουμε όλες τις προσδοκίες. Επωφεληθείτε από τις επετειακές μας προσφορές και εξοικονομήστε έως 4.500 € αγοράζοντας ένα από τα προωθητικά μοντέλα μας.

Από πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια, σιδερωτήρια έως πλυντήρια πιάτων: οι συσκευές μας αποδίδουν πάντα άψογα, ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Κάθε μία συσκευή ξεχωριστά συνδυάζει κορυφαία απόδοση με την μεγαλύτερη δυνατή οικονομία και μέγιστη προστασία του ιματισμού – όσο ιδιαίτερες κι αν είναι οι ανάγκες σας.

Πλυντήρια και στεγνωτήρια ρούχων

Υγιεινά καθαρά και απαλά υφάσματα.

Τα πλυντήρια ρούχων της Miele Professional καλύπτουν ανάγκες από 6 kg έως 32 kg και προσφέρουν εξατομικευμένα προγράμματα, ειδικά πακέτα προγραμμάτων για τον τουρισμό και ειδικά προγράμματα απολύμανσης που αποτελούν τέλειες λύσεις για όλες τις ανάγκες. Στα στεγνωτήρια οι ελάχιστοι χρόνοι λειτουργίας συναντούν την κορυφαία φροντίδα.

◊ Προγράμματα ειδικών εφαρμογών
◊ Απόδοση και οικονομία
◊ Μέγιστη υγιεινή
◊ Λύσεις κολώνας πλυντηρίου-στεγνωτηρίου

Σιδερωτήρια

Διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του τελευταίου σταδίου της φροντίδας ιματισμού. Για ένα τέλειο φινίρισμα με το πρώτο σιδέρωμα!

◊ Εργονομική ρύθμιση ύψους
◊ FlexControl ποδοδιακόπτης
◊ Υψηλή πίεση
◊ Ακριβείς ρυθµίσεις & Αγαπημένο πρόγραμμα

Πλυντήρια πιάτων φρέσκου νερού

Με τεράστια εξειδίκευση στο πλύσιμο των πιάτων με φρέσκο νερό, εξασφαλίζουμε κορυφαία υγιεινή και απόδοση.

◊ Αξεπέραστη ταχύτητα σε μόλις 5 λεπτά
◊ Στιβαρά για έως και 40 κύκλους/ημέρα
◊ Κορυφαία υγιεινή και ευελιξία

Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

Η Miele, με παρουσία 38 ετών στη Σαντορίνη, έχει υπογράψει τον εξοπλισμό των μεγαλύτερων ξενοδοχείων και επιχειρήσεων εστίασης. Η επιλογή μιας μάρκας γνωστής για την ποιοτική υπεροχή της αλλά και της ικανότητάς της να εξυπηρετήσει άμεσα τον επαγγελματία σε περίπτωση service αποτελεί το “κλειδί” για την εσωτερική πλύση. Για μια δωρεάν μελέτη χώρου, πρόταση συσκευών και υπολογισμό εξοικονόμησης κόστους, η συνεργάτιδα εταιρεία ΖΩΡΖΟΣ Α. ΜΑΡΚΟΣ Α.Ε. βρίσκεται άμεσα και αξιόπιστα δίπλα σας:

ΖΩΡΖΟΣ Α. ΜΑΡΚΟΣ Α.Ε.
Μεσσαριά Θήρας Τ.Κ. 84700, Τηλ.: 22860 32353, 22860 32264, e-mail: zorzoskots@gmail.com

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη