20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη: Συνεχίζεται στο Μπελλώνειο η εθελοντική αιμοδοσία

Share

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το περασμένο Σάββατο η 57η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης.  όγω της πανδημίας του Covid-19, οι ελλείψεις αίματος είναι μεγάλες και η συγκεκριμένη αιμοδοσία είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ, αναφέρει στο κάλεσμά της η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης, που υπογραμμίζει ότι στα αιμοδοτικά κέντρα θα λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας.

Σήμερα (5/5) το απόγευμα, 17:00-21:00, το κλιμάκιο αιμοδοσίας του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός θα βρίσκεται στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο, στα Φηρά και θα περιμένει τους εθελοντές αιμοδότες. Στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται και αύριο Τετάρτη 6/5 από τις 10:00 έως τις 18:00.

Τις δύο επόμενες ημέρες, Πέμπτη 7/5 και Παρασκευή 8/5, θα βρίσκεται στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ, 09:00-13:00 και 17:00-21:00.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, η ανταπόκριση και προσέλευση των αιμοδοτών είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά, παρότι αρκετοί τακτικοί αιμοδότες βρίσκονται αυτή την εποχή εκτός Σαντορίνης (εποχιακά εργαζόμενοι). Ο κόσμος φαίνεται να έχει ευαισθητοποιηθεί ιδιαίτερα λόγω της έλλειψης που παρουσιάστηκε εξαιτίας της πανδημίας και επίσης, καθώς δεν έχει ξεκινήσει η σεζόν, οι αιμοδότες είναι πιο ξεκούραστοι, άνετοι και πρόθυμοι.

Δείτε όλο το πρόγραμμα της αιμοδοσίας εδώ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Σαντορίνη 1670 μ.Χ.
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη