Συντονισμό εργασιών ως την έναρξη των ασφαλτοστρώσεων στο οδικό δίκτυο ζητά ο Έπαρχος Θήρας

Σε ποια σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου θα δοθεί προτεραιότητα

Την άμεση εκτέλεση τυχόν προγραμματισμένων εργασιών τους που σχετίζονται με το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Σαντορίνης, ζητά με επιστολή του προς τον Δήμο Θήρας, τη ΔΕΥΑΘ, τη ΔΕΗ και τις εταιρείες τηλεφωνίας, ο Έπαρχος Θήρας Χαράλαμπος Δαρζέντας, καθώς επίκειται η έναρξη εργασιών συντήρησης του οδικού δικτύου από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Συγκεκριμένα, τα τμήματα στα οποία τους προσεχείς μήνες θα αρχίσουν οι εργασίες συντήρησης-κατασκευής νέας ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας (κλειστού τύπου), είναι τα ακόλουθα:

  • Από τον Βόθωνα (Δημοτικό Σχολείο) μέχρι τον Πύργο (κόμβο), μήκους 2,85 χλμ περίπου και μέσου πλάτους 7,5 μέτρων.
  • Από την είσοδο του Εμπορείου έως την Περίσσα, μήκους 3,5 χλμ. περίπου και μέσου πλάτους 7,5 μ.
  • Από τα όρια οικισμού των Φηρών έως τον Καρτεράδο (ξενοδοχείο Palladio), μήκους 0,6 χλμ. περίπου και μέσου πλάτους 8,0 μέτρων.
  • Από την είσοδο του Καμαρίου (κόμβο) μέχρι την διασταύρωση Μεσαριάς-Αεροδρομίου, μήκους 3,5 χιλιομέτρων και μέσου πλάτους 8,5 μέτρων.
  • Τμήματα της επαρχιακής οδού (κυρίως προς λιμένα Αθηνιού και Φοινικιά Οίας) μήκους 1,0 χλμ. περίπου και μέσου πλάτους 7,0 μ., που χρήζουν άμεσης επέμβασης.

Όπως σημειώνει ο κος Δαρζέντας, μετά την ολοκλήρωση κατασκευής της νέας ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας, άδειες που τυχόν ζητηθούν για τομές στον νέο ασφαλτοτάπητα δε θα γίνονται αποδεκτές, ιδίως αν δε συντρέχει πολύ σοβαρός λόγος.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη