Σύσταση του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων για χρήση μάσκας

Να μην αμελούν τη χρήση μάσκας σε χώρους όπου υπάρχει συγχρωτισμός, προτρέπει τους κατοίκους και επισκέπτες των νησιών ο Ιατρικός Σύλλογος Κυκλάδων, στη σκιά του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων Covid-19 που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα.

“Οι πρώτες επιπτώσεις της καθολικής άρσης των μέτρων κατά του κορονοϊού έχουν αρχίσει πλέον να γίνονται εμφανείς. Με την αύξηση των αφίξεων ξένων επισκεπτών, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται πολύ πιο μεταδοτικές υποπαραλλαγές της μετάλλαξης Όμικρον του κορονοϊού”, αναφέρει ο Ιατρικός Σύλλογος, υπογραμμίζοντας πως αν δεν δείξουμε την στοιχειώδη ατομική ευθύνη και όσο η θερινή σεζόν οδεύει προς την κορύφωση της, το υγειονομικό σύστημα των Κυκλάδων, με τις γνωστές αδυναμίες του, θα δεχτεί δυσανάλογα μεγάλη πίεση για τις δυνατότητές του.

“Αγαπητοί Κυκλαδίτες, αγαπητοί επισκέπτες, προστατέψτε τις Κυκλάδες, προστατέψτε την δημόσια υγεία, προστατέψτε τον εαυτό σας κάνοντας χρήση των μέσων ατομικής προστασίας. Φοράτε μάσκα, πλένετε καλά τα χέρια σας και τηρείτε όσα μάθαμε αυτά τα δύο χρόνια”, καταλήγει η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη