Τα αποτελέσματα του WKF Santorini Cup 4

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 13/10 στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ οι αγώνες kickboxing WKF Santorini Cup 4, με την επωνυμία για φέτος “Santorini vs Challenger”. Tους αγώνες διοργάνωσαν ο ΔΑΠΠΟΣ και ο αθλητικός σύλλογος “K-Team” του Αρτέμη Καραμολέγκου, σε συνεργασία με την παγκόσμια ομοσπονδία Kickboxing WKF και τον πρόεδρό της Γιώργο Περγιάλη.

Την παράσταση έκλεψαν οι juniors αθλητές του τοπικού συλλόγου “Κ-Team”, Βασίλης Αδαμίδης, Σταυρούλα Πιτσικάλη, Διαμαντής Κατσιφής, Αλέξης Πούτσι και η μικρή Αρίαδνη που σημείωσαν πέντε ισάριθμες νίκες στις αναμετρήσεις “Σαντορίνη vs Μακρυνεία”.

Στις πέντε δυνατές αναμετρήσεις που ακολούθησαν είχαμε τις νίκες των Σαντορινιών αθλητών Οδυσσέα Γιούκα απέναντι στον Πειραιώτη Γιώργο Μπινιάρη και της Εύης Πρέκα απέναντι στην Γιαννιώτισσα Ζαχαρούλα Τασιούλα.

Τις δύο ζώνες του ετήσιου θεσμού “Santorini Champion” κατέκτησαν στις γυναίκες η Αθηναία Αλεξάνδρα Δέδε με νίκη απέναντι στην Μαρία Δανέζη και στους άνδρες ο Ανδρέας Σοφιανός από την Ηλεία απέναντι στον Απόστολο Λέντζα.

Στην μονομαχία των γιγάντων και της βαριάς κατηγορίας για την ζώνη του πρωταθλητή Ελλάδας της WKF επικράτησε ο φετινός πρωταθλητής Ευρώπης Δημήτρης Μάλιαρης από την Ηλεία με αντίπαλο τον Λαρισαίο Μιχάλη Καραμουσκέτα.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη