Δωρεάν προγράμματα γυμναστικής για γυναίκες από τον ΔΑΠΠΟΣ

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης ενημερώνει πως ξεκινούν οι εγγραφές στα προγράμματα: α) “Αεροβικής Εκγύμνασης και ενδυνάμωσης”, β) “Μυϊκής ενδυνάμωσης με δυναμικές ασκήσεις” και γ) “Ήπιας Ενδυνάμωσης για τη βελτίωση της κίνησης των μυών και της σωστής στάσης του σώματος”, τα οποία θα πραγματοποιηθούν από τον γυμναστή κ. Μηνά Πρέκα.

Αναλυτική περιγραφή, μέρες και ώρες προγραμμάτων

Αεροβική εκγύμναση και ενδυνάμωση
Αερόβιο πρόγραμμα με στοιχεία χορογραφίας με μέτριες έως υψηλές εντάσεις σε συνδυασμό με ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης κυρίως με το βάρος του σώματος.

Πρωινό τμήμα: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 09:00-10:00
Απογευματινό τμήμα: Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο 17:30-18:30

Μυϊκή ενδυνάμωση με δυναμικές ασκήσεις
Δυναμικό πρόγραμμα σε έντονους ρυθμούς σε υψηλές εντάσεις, εναλλάσσοντας ταχύτητα εκτέλεσης άσκησης με αυξημένες αντιστάσεις (λάστιχα, βαράκια, μπάλες κλπ).

Απογευματινό τμήμα: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 17:30-18:30

Ήπια ενδυνάμωση για τη βελτίωση της κίνησης των μυών και της σωστής στάσης σώματος
Μυϊκή τόνωση χαμηλής έως μέτριας έντασης, κυρίως με το βάρος του σώματος, αλλά και με μικρές αντιστάσεις (λάστιχα, βαράκια, μπάλες κλπ) σε ήπιο ρυθμό εκτέλεσης.

Πρωινό τμήμα: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 10:15-11:15
Απογευματινό τμήμα: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 16:15-17:15

Οι εγγραφές θα γίνουν τη Δευτέρα 22/10 και την Τρίτη 23/10. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 5/11, θα είναι δωρεάν και απευθύνονται αποκλειστικά σε γυναίκες.

Για δήλωση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να στείλουν γραπτό μήνυμα από κινητό τηλέφωνο στον γυμναστή κ. Μηνά Πρέκα, στο τηλέφωνο 6972006222 με το ονοματεπώνυμό τους, το πρόγραμμα και την ώρα της προτίμησής τους και θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς για την έγκυρη συμμετοχή τους. Δεν γίνονται δεκτές ομαδικές εγγραφές, παρά μόνο ατομικές.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή αποτελεί η απόκτηση της αθλητικής ταυτότητας του ΔΑΠΠΟΣ, για την οποία τα απαραίτητα δικαιολογητικά (χαρτί γιατρού, φωτογραφία ταυτότητας, 5 ευρώ) θα πρέπει να έχουν κατατεθεί έως την Παρασκευή 2/11 στα γραφεία διοίκησης του Οργανισμού.

Νεότερη ενημέρωση 18/10 – ώρα 12:00

Ο ΔΑΠΠΟΣ διευκρινίζει τα παρακάτω:

 Το μήνυμα για την εγγραφή θα πρέπει να σταλεί μόνο τη Δευτέρα 22/10 και την Τρίτη 23/10! Οποιοδήποτε μήνυμα σταλεί πριν ή μετά από τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο θεωρείται άκυρο.
Δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής μόνο σε ένα πρόγραμμα.
– Η συμμετοχή είναι προσωπική και οποιοδήποτε μήνυμα αφορά ομαδική εγγραφή δεν λαμβάνεται υπόψη και θεωρείται άκυρο.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη