Τα μέλη της Φωτογραφικής Ομάδας Σαντορίνης “ταξιδεύουν με φως”

"Ταξίδι με φως, αφιερωμένο στον Γρηγόρη", μέχρι τις 10/6 στην Εστία Πύργου

Ολοκληρώνοντας τον έβδομο κύκλο συναντήσεων για την περίοδο 2022-2023, η Φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Ταξίδι με φως, αφιερωμένο στον Γρηγόρη”.

Η έκθεση ξεκίνησε χθες, Σάββατο 27/5 και θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 10/6, στον χώρο της Εστίας, στην κεντρική πλατεία του Πύργου, και είναι επισκέψιμη καθημερινά 18:00-20:30. Εκτίθενται 30 φωτογραφίες από 25 συνολικά ερασιτέχνες φωτογράφους, με θεματολογία κυρίως από την Σαντορίνη.

Στην έκθεση συμμετέχουν με φωτογραφίες τους οι: Αναστασόπουλος Αλέξανδρος, Γεωργίου Δημήτρης, Γερακούδη Ελένη, Γκάγκα Μαρία, Γιάννακας Θανάσης, Ηλιοπούλου Αλεξάνδρα, Καντερέ Χριστίνα, Κατσιβέλη Χριστίνα, Κεσίδου Ελένη, Κοκκάκη Ειρήη, Κουμαντζέλης Κώστας, Κούτουλα Βαλεντίνη, Μελετιάδης Κώστας, Μορίκη Ντίνα, Μπουζούκη Δήμητρα, Νικολακάκης Νεκτάριος, Ξαγοράρη Φλώρα, Πλαγιώτη Ελένη, Σαββοπούλου Ηλιάνα, Σεμερτζή Άννα, Σιδερης Βαγγέλης, Σταυρακάκη Πηνελόπη, Τσιτσοπούλου Νάσια, καθώς και οι συντονιστές της Φ.Ο.Σ., Αγοραστός Σάκης και Θεοδωρόπουλος Κώστας.

Μια γεύση από τα έργα που εκτίθενται στον χώρο της Εστίας, στο βίντεο που ακολουθεί.

Η έκθεση, όπως μαρτυρά και ο τίτλος της, είναι αφιερωμένη στον Γρηγόρη Καρέλη, ένα από τα παλαιότερα μέλη της Φ.Ο.Σ., που έχασε τη ζωή του τον Σεπτέμβριο του 2021.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη