Τα “Περαστικά” παρουσιάστηκαν στη Σαντορίνη

Από αριστερά: Ξενοφών Φύτρος, Χριστόφορος Ασιμής, Ιφιγένεια Γεωργιάδου, Αλέξανδρος Πανούσης – Στο πιάνο: Φίλιππος Τζάνος –  Φωτογραφία: Κώστας Κωνσταντινίδης

Η Μαρία Μαυρικάκη, πρώην διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, επέστρεψε μετά από ενάμιση και πλέον χρόνο στη Σαντορίνη, αυτή τη φορά με την ιδιότητα της συγγραφέα, για να παρουσιάσει το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο “Περαστικά”.

Η παρουσίαση έγινε στην κατάμεστη αίθουσα του Μπελλώνειου Πολιτιστικού Κέντρου την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019, με τη συνδρομή του συγγραφέα Ξενοφώντα Φύτρου, της φιλολόγου Ιφιγένειας Γεωργιάδου, του ηθοποιού Αλέξανδρου Πανούση και τον συντονισμό του ζωγράφου Χριστόφορου Ασιμή. Ήταν μια ευχάριστη, περιεκτική και χωρίς πλατιασμούς παρουσίαση που ντύθηκε μουσικά από τις νότες του Φίλιππου Τζάνου στο πιάνο και τις φωνές της Ιφιγένειας Γεωργιάδου και του Αλέξανδρου Πανούση στο τραγούδι.

Το βιβλίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο από τις εκδόσεις Αίολος και αποσπά κολακευτικές κριτικές. Δείτε τη Μαρία Μαυρικάκη να μιλάει για αυτό σε βίντεο από το αρχείο της Web TV του Atlantea.

Μπορείτε να το βρείτε και να το παραγγείλετε και από το ηλεκτρονικό κατάστημα του www.santorini.net εδώ. Τα μεταφορικά για συστημένη αποστολή εντός Ελλάδος είναι 3 ευρώ, ενώ για Σαντορίνη δωρεάν με παραλαβή από τα γραφεία του καταστήματος.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη