20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα προϊόντα ομορφιάς Lenga Grape Spa στο Atlantea eshop – Διαγωνισμός!

Με τη δύναμη του σταφυλιού

Share

Με έμπνευση από το αμπέλι και το κρασί, τα προϊόντα ομορφιάς για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα Lenga Grape Spa ήρθαν για να κάνουν τη διαφορά στη γυναικεία καθημερινή περιποίηση.

Δημιουργός τους είναι η Λένγκα Γρηγοριάδου, η οποία δραστηριοποιείται μαζί με τον σύζυγό της Απόστολο Μούντριχα στον χώρο του κρασιού, μέσα από το Κτήμα Αβαντίς στην Εύβοια και το Αβαντίς Cellar Doors στη Σαντορίνη.

Αριστερά: Λένγκα Γρηγοριάδου, Τεχνικός Οινολόγος Αμπελουργός – Δεξιά: Δύο από τα προϊόντα της Lenga Grape Spa

Δείτε τι λέει η ίδια για αυτά:

“Έχω εσωκλείσει στα προϊόντα μου τα πιο ισχυρά αντιγηραντικά δραστικά συστατικά. Οι αποτελεσματικές αντιοξειδωτικές φόρμουλες, οι πλούσιες φυσικές συνθέσεις, οι πολυτελείς υφές και οι μεθυστικές μυρωδιές σταφυλιών, είναι όλα όσα επιθυμεί κάθε σύγχρονη γυναίκα που αγαπά την εμφάνισή της.

Η 20χρονη οινοποιητική παράδοση σε συνδυασμό με το επιστημονικό προσωπικό, μας επιτρέπει να αντλούμε αποτελεσματικά όλα τα φυσικά αντιοξειδωτικά συστατικά από το σταφύλι. Έτσι εξελίσσουμε την σειρά Lenga, η οποία σας προσφέρει την πιο πλούσια αντιοξειδωτική προστασία, την ενυδάτωση και ανανέωση που χρειάζεται το δέρμα σας για να είναι και να φαίνεται πάντα νέο και λαμπερό.

Τα Lenga Grape Spa δεν περιέχουν parabens, παράγωγα πετρελαίου, χρωστικές ουσίες, ούτε αλλεργιογόνα συστατικά. Πρόθεσή μας είναι να παράγουμε όσο το δυνατόν πιο οικολογικά προϊόντα, τείνοντας στο 100% της φυσικής σύνθεσης.

Σε όλα τα προϊόντα γίνονται μικροβιολογικοί και δερματολογικοί έλεγχοι και δεν γίνονται πειράματα σε ζώα”.

Η πλήρης σειρά καλλυντικών προϊόντων Lenga Grape Spa για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα είναι πλέον διαθέσιμη και στο Atlantea eshop.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!

Γιορτάζοντας τη νέα αυτή συνεργασία, το Atlantea και τα προϊόντα Lenga Grape Spa χαρίζουν σε τρεις τυχερούς/-ές αναγνώστες/-στριες από ένα σετ με τρία μοναδικά προϊόντα:
– Cleansing – Detox Mask με εκχύλισμα ηφαιστειακής λάβας από την Σαντορίνη & Βινιφερίνη αμπελιού (δείτε εδώ)
– Ultra Moisturizing Mask με 4πλο πλέγμα Υαλουρονικού οξέος και Βινιφερίνη αμπελιού (δείτε εδώ)
– Ξηρό Λάδι για πρόσωπο-σώμα-μαλλιά, με 99% φυσική σύνθεση με 6 έλαια φυτικής προέλευσης (δείτε εδώ)

Κλικ εδώ για να πάρετε μέρος!

Θέλετε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα προϊόντα και τις προσφορές του eshop του Atlantea; Για εγγραφή στο newsletter κλικ εδώ και επιλέγετε το κουτάκι για επιπλέον ενημέρωση από το eshop.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη