Σαντορίνη: Τα πρόσωπα της νέας Δημοτικής Αρχής

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Θήρας κ. Αντώνης Σιγάλας, με δηλώσεις του στην τοπική τηλεόραση, ανακοίνωσε τα ονόματα όσων θα καταλάβουν τις βασικές θέσεις ευθύνης της νέας δημοτικής αρχής, που θα αναλάβει τη διακυβέρνηση του Δήμου Θήρας, από την 1η Σεπτεμβρίου 2019.

Συγκεκριμένα:

Για τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου θα προταθεί ο κ. Γιώργος Δαρζέντας (Σκουμπρής).

Η κα Σοφία Κίτσου θα είναι Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα την Οία – Θηρασία και τον Πολιτισμό και θα αναπληρώνει τον Δήμαρχο όταν κωλύεται ή απουσιάζει.

Ο κ. Γρηγόρης Μαντούσης θα είναι Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα το κυκλοφοριακό, τις άδειες καταστημάτων και τους κοινόχρηστους χώρους.

Ο κ. Γιώργος Στεφανάκης θα είναι Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα την παιδεία και τον αθλητισμό.

Ο κ. Σπύρος Δρόσος, που έχει εκλεγεί με την παράταξη του κ. Άγγελου Ρούσσου, θα είναι Αντιδήμαρχος καθαριότητας.

[adning id="140783"]

Ο κ. Αντώνης Σιγάλας αναφέρθηκε επίσης στις διοικήσεις των δημοτικών επιχειρήσεων του Δήμου Θήρας, οι οποίες θα ορισθούν ως εξής:

Ο κ. Γιάννης Αργυρός θα είναι Πρόεδρος της “Γεωθήρα”. Η “Γεωθήρα” πέραν των σημερινών αρμοδιοτήτων της θα έχει επίσης την ευθύνη της ακίνητης περιουσίας του Δήμου καθώς και την καταγραφή της περιουσίας του Δημοσίου που βρίσκεται στα όρια του Δήμου Θήρας.

Οι διοικήσεις του Λιμενικού Ταμείου Θήρας και του Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας θα ορισθούν από την παράταξη του κ. Άγγελου Ρούσσου, ενώ οι διοικήσεις της ΔΕΥΑΘ και του ΔΑΠΠΟΣ από την παράταξη του κ. Μανόλη Ορφανού.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη