ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Σαντορίνη: Τα πρόσωπα της νέας Δημοτικής Αρχής
Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Θήρας κ. Αντώνης Σιγάλας ανακοίνωσε τα ονόματα όσων θα καταλάβουν τις βασικές θέσεις ευθύνης της νέας δημοτικής αρχής.

Νέα δρομολόγια για Θηρασιά
Κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή θα εκτελούνται βραδινά δρομολόγια από και προς τη Ρίβα της Θηρασιάς

Σε λειτουργία η ιστοσελίδα του πιλοτικού προγράμματος διαχείρισης προορισμών για Σαντορίνη και Ρόδο
Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) έθεσε στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου εξειδικευμένη ιστοσελίδα, η οποία περιλαμβάνει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πιλοτικό πρόγραμμα διαχείρισης προορισμών στη Ρόδο και τη Σαντορίνη.

Όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές Κυκλάδων
Ανάμεσα σε 17 κόμματα κομμάτων και 61 συνολικά υποψήφιους βουλευτές καλούνται να επιλέξουν οι ψηφοφόροι στις Κυκλάδες. Δείτε εδώ.

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης στο Φηροστεφάνι
Στην τελική ευθεία για την αποκατάσταση των ζημιών μπήκε το μονοπάτι στο Φηροστεφάνι, καθώς ξεκίνησαν οι σχετικές εργασίες.

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Πανθηραϊκό
Δείτε εδώ.

Μικρές Αγγελίες
Δείτε τις τρέχουσες Μικρές Αγγελίες που είναι δημοσιευμένες στο Atlantea εδώ.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)

Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here