Τα θέματα του Καμαρίου στο Δημοτικό Συμβούλιο ζητά η Θηραϊκή Πολιτεία

Αίτημα για τη σύγκληση δημοτικού συμβουλίου με θέμα τα προβλήματα στο Καμάρι υπέβαλαν προς τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Δαρζέντα, οι οκτώ δημοτικοί σύμβουλοι της Θηραϊκής Πολιτείας.

Οπως αναφέρουν στο αίτημα που συνυπογράφουν οι κ.κ. Νίκος Ζώρζος, Νίκος Καμπουράκης, Γιώργος Νομικός, Αλέξανδρος Πάσσαρης, Λευτέρης Τζούρος, Μηνάς Καφιέρης, Ευάγγελος Ζώρζος και Κώστας Κανελλάκης:

“Α. Στη συνεδρίαση της 28ης Ιουλίου 2020 του Δ.Σ. Θήρας, στο 9ο θέμα της ημερήσιας διάταξης συμπεριλαμβανόταν το θέμα: “Αίτημα κατοίκων Επισκοπής Γωνιάς σχετικά με την ηλεκτροδότηση πεζοδρομίου στο Καμάρι Θήρας”. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Δήμαρχος ανέφερε ότι το πεζοδρόμιο θα ηλεκτροδοτηθεί αλλά προηγουμένως θα πρέπει να προβεί και να δρομολογήσει οριστική λύση της περιοχής.

Παρά τις εκκλήσεις τις δικές μας και των κατοίκων για την ικανοποίηση του καθόλα δίκαιου αιτήματος, σε καμία από τις επόμενες συνεδριάσεις δεν συμπεριελήφθη ως θέμα ημερήσιας διάταξης. Επειδή ο ηλεκτροφωτισμός δεν προϋποθέτει καμία λύση άλλη ή μη μόνο το αίτημα προς τον ΔΕΔΔΗΕ για σύνδεση, παρακαλούμε όπως συνέλθει το Δημοτικό Συμβούλιο για λήψη απόφασης.

Β. Με τις ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αιφνιδίασαν τους κατοίκους του Καμαρίου και δίχασαν την κοινωνία, η εξυπηρέτησης μονίμων κατοίκων και επισκεπτών καθίσταται προβληματική. Παρακαλούμε όπως και τούτο τεθεί ως θέμα συζήτησης σε συμβούλιο, όπως ορίζει ο νόμος, μετά την παραλαβή του έγγραφου αιτήματος των υπογραφόντων Δημοτικών Συμβούλων.”


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη