Final 4 Κυπέλλου: Θέτιδα-ΑΟ Θήρας για το εισιτήριο του τελικού

Απέναντι στην, πρωτάρα σε Final 4 Κυπέλλου αλλά πάντα φιλόδοξη, ομάδα της Θέτιδας θα διεκδικήσει ο ΑΟ Θήρας το εισιτήριο για τον τελικό του θεσμού.

Στον δρόμο για το Final 4, η Θέτιδα απέκλεισε στη φάση των 16 τον Πορφύρα με 3-0 και στη φάση των 8 την Λαμία με 3-2, ενώ ο ΑΟ Θήρας στη φάση των 16 νίκησε εκτός έδρας τον Άρη στο τάι μπρέικ και στη φάση των 8 επίσης εκτός έδρας στο τάι μπρέικ τον Πανναξιακό.

Τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών, όπως προέκυψαν από την κλήρωση που έγινε σήμερα στα γραφεία της ΕΟΠΕ, είναι ΑΣΠ Θέτις – ΑΟ Θήρας και Ηλυσιακός ΑΟ – Παναθηναϊκός ΑΟ. Το Final 4 του Κυπέλλου γυναικών θα γίνει στις 11-12 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Λίντο, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν η σειρά των αγώνων και οι ώρες διεξαγωγής τους.

Από τη Νάξο, όπου έχει αποκλειστεί λόγω απαγορευτικού η αποστολή του ΑΟ Θήρας μετά τη νίκη της επί του Πανναξιακού, ο προπονητής της ομάδας Κώστας Παπαδόπουλος σχολίασε σχετικά με την κλήρωση: “Είναι ένα Final 4 Κυπέλλου όπου όλες οι ομάδες έχουν τις πιθανότητές του. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι για 3η συνεχόμενη φορά, η μοναδική ομάδα του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ που είναι παρούσα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλήματος είναι ο ΑO Θήρας. Χαιρόμαστε πολύ ασφαλώς που θα είμαστε παρόντες και φέτος στο ραντεβού των 4 κορυφαίων ομάδων του Κυπέλλου Ελλάδας, στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή την σεζόν και θέλουμε να πάμε ως το τέλος του δρόμου”.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη