20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το ΙΜΠΗΣ για την έγκριση της χρηματοδότησης από τον Δήμο Θήρας

Share

Ευχαριστίες εκφράζουν το Διοικητικό Συμβούλιο και η Επιστημονική Επιτροπή του ΙΜΠΗΣ προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας που “ενέκριναν με συντριπτική πλειοψηφία, ετήσια χρηματοδότηση προς το ΙΜΠΗΣ, με το ποσό των 30.000 €” κατά την συνεδρίαση της Τρίτης 22/2.

Με την ενίσχυση αυτή εξασφαλίζεται, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η συνέχεια της παρακολούθησης των ηφαιστείων της Σαντορίνης και η παροχή έγκαιρης και έγκυρης πληροφόρησης και στοιχείων, που είναι απαραίτητα για την ασφάλεια των κατοίκων, των επισκεπτών και των επενδύσεων στο νησί.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Αναλυτική η ανακοίνωση του ΙΜΠΗΣ έχει ως εξής:

“Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θήρας, στη συνεδρίασή του την Τρίτη 22/2/22, ενέκρινε με συντριπτική πλειοψηφία, ετήσια χρηματοδότηση προς το ΙΜΠΗΣ, με το ποσό των 30.000 €.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Επιστημονική Επιτροπή του ΙΜΠΗΣ ευχαριστεί από καρδιάς όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που ενέκριναν την πρόταση ενίσχυσης, εξασφαλίζοντας έτσι τη συνέχεια της παρακολούθησης των ηφαιστείων της Σαντορίνης και την παροχή έγκαιρης και έγκυρης πληροφόρησης και στοιχείων, που είναι απαραίτητα για την ασφάλεια των κατοίκων, των επισκεπτών και των επενδύσεων στο νησί.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, για την αποδοχή του  αιτήματός μας για συμμετοχή και την πρόσκληση συμμετοχής στο Δημοτικό Συμβούλιο, γεγονός που έδωσε τη δυνατότητα να απαντήσουμε τεκμηριωμένα και υπεύθυνα στις πολλές και επίκαιρες ερωτήσεις των Δημοτικών Συμβούλων, ενημερώνοντας παράλληλα και μεγάλο μέρος των κατοίκων της Σαντορίνης που παρακολούθησε τη συνεδρίαση από το Volcano TV.

Με την ευκαιρία αυτή, δηλώνουμε άλλη μια φορά την αμετάκλητη απόφασή μας να συνεχίσουμε να υπηρετούμε εθελοντικά και ανιδιοτελώς τους στόχους του ΙΜΠΗΣ και την κοινωνία της Σαντορίνης.”

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Γιώργος Βουγιουκαλάκης - Το ηφαίστειο της Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη