Τι ισχύει για τη λειτουργία καταστημάτων τις Κυριακές στα νησιά των Κυκλάδων

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ (B’ 6112/31-12-2020) η ετήσια απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη σχετικά με την προαιρετική λειτουργία εμπορικών καταστημάτων στο νομό Κυκλάδων τις Κυριακές, για το έτος 2021.

Συγκεκριμένα, επιπλέον των αναφερομένων στις παραγράφους του άρθρου 16 του Ν. 4177/2013 (λειτουργία την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων και την Κυριακή πριν από Πάσχα, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά), ανά νησί ισχύουν τα παρακάτω:

  • Για τα νησιά Σύρο και Σίφνο επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων όλες τις Κυριακές για το διάστημα από 1/4 έως 31/10.
  • Για τα νησιά της Νάξου, της Μήλου και της Τήνου επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων όλες τις Κυριακές για το διάστημα από 21/3 έως και 31/10.
  • Για τα νησιά Μύκονο, Θήρα, Άνδρο, Αμοργό, Κέα, Πάρο, Αντίπαρο, Κίμωλο, Ίο, Σίκινο, Σχοινούσα, Δονούσα, Ηρακλειά, Κουφονήσι, Φολέγανδρο, Σέριφο, Ανάφη, Κύθνο και Θηρασιά, επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου.

Διευκρινίζεται πως σε περίπτωση έκδοσης νομοθετικών κανονιστικών διατάξεων που θα περιορίζουν τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές λόγω περιορισμού εξάπλωσης του κορονοϊού, οι περιορισμοί αυτοί θα υπερισχύουν της παραπάνω απόφασης.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη