Τηλεφωνική και ηλεκτρονική εξυπηρέτηση του πολίτη στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου

Στο πλαίσιο ανάληψης πρωτοβουλίας της Ελληνικής Αστυνομίας για τη μείωση της γραφειοκρατίας, την αυτοματοποίηση της υφιστάμενης υπηρεσιακής λειτουργίας, αλλά και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου έθεσε σε εφαρμογή διαδικασία εξυπηρέτησης των πολιτών μέσω email και τηλεφωνικής γραμμής επαφής, που θα λειτουργεί στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου. Μέσω αυτής της διαδικασίας, οι πολίτες θα εξυπηρετούνται άμεσα, είτε με παραπομπή τους στις αρμόδιες Υπηρεσίες είτε με παροχή σε αυτούς γενικών πληροφοριών που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Ελληνικής Αστυνομίας, χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία τους.

Ονομαστικοποιημένο προσωπικό θα διαχειρίζεται τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα εξετάζει άμεσα τα αιτήματα των πολιτών και θα τα προωθεί στην αρμόδια Υπηρεσία, με σκοπό τη διεκπεραίωσή τους, κοινοποιώντας στον αποστολέα το αποτέλεσμα της ενέργειας.

Στις τηλεφωνικές γραμμές επαφής, καθημερινά 08:00-18:00, θα εξυπηρετούνται οι πολίτες που δεν είναι χρήστες του διαδικτύου.

Τα στοιχεία επικοινωνίας ανά Διεύθυνση Αστυνομίας είναι τα παρακάτω:

Δ.Α. Κυκλάδων: adkykladon@astynomia.gr | 2281096100
Δ.Α. Α’ Δωδεκανήσου: aaddodekanisou@astynomia.gr | 2241044100
Δ.Α. Β’ Δωδεκανήσου: baddodekanisou@astynomia.gr | 2242022100


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη