Την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί στην οροφή του κλειστού γυμναστηρίου του ΔΑΠΠΟΣ προτίθεται να χρηματοδοτήσει η Πριφέρεια Νοτίου Αιγαίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς της για ενίσχυση των αθλητικών υποδομών, η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει -μόλις ολοκληρωθούν οι σχετικές μελέτες- ανάλογες παρεμβάσεις σε Πάρο, Τήνο και Κύθνο:

  • Στην Πάρο, την επέκταση του αγωνιστικού χώρου, την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα τελευταίων προδιαγραφών και σε δεύτερη φάση τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου ποδοσφαίρου της Μάρπησσας.
  • Την αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο της Τήνου
  • Στην Κύθνο, εκτός από την τοποθέτηση χλοοτάπητα, θα χρηματοδοτήσει και την αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο του νησιού.

“Η επένδυση στον αθλητισμό μέσω σύγχρονων και εναρμονισμένων με την εποχή αθλητικών έργων υποδομής αποτελεί έναν από τους κεντρικούς πυλώνες της πολιτικής της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου. Θεωρώντας τους Δήμους ισχυρούς συμμάχους στην εφαρμογή αυτής της πολιτικής επιβεβαιώνουμε για μια ακόμη φορά την προσήλωσή μας στη δημιουργία σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων”, τόνισε ο κος Λεονταρίτης.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here