15.3 C
Santorini
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κυκλάδες: Το αστυνομικό δελτίο του Σαββατοκύριακου 1-2/10

Συλλήψεις σε Τήνο, Σαντορίνη και Μύκονο

Share

Σύμφωνα με το δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων, κατά το χρονικό διάστημα 1-2 Οκτωβρίου καταγράφηκαν τα παρακάτω:

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Τήνο
Το πρωί του Σαββάτου 1/10 συνελήφθη στην Τήνο, από αστυνομικούς του ΑΤ Τήνου, 21χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπών για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Σαντορίνη
Το Σάββατο 1/10 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Σαντορίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο ημεδαποί ηλικίας 39 και 54 ετών, οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες χωματουργικές εργασίες.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Σύλληψη αλλοδαπού για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος στη Μύκονο
Το απόγευμα του Σαββάτου 1/10, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου συνέλαβαν έναν 34χρονο αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε κλεμμένη δίκυκλη μοτοσυκλέτα. Το δίκυκλο κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Σαντορίνη
Το βράδυ του Σαββάτου 1/10 συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στη Μύκονο
Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 2/10 συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 29χρονος αλλοδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας τετράτροχη χωρίς άδεια ικανότητας.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο
Επίσης κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 2/10, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου συνέλαβαν έναν 60χρονο ημεδαπό, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου.

Σχηματισμός δικογραφίας για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Πάρο
Στις 16:30 της Κυριακής 2/10 στην περιφ. οδό Νάουσας Πάρου, Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο οδηγούμενο από 69χρονο ημεδαπό, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε παρακείμενο τοιχίο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη