Το ιδιαίτερο αντίο στη Σαντορίνη από το Resilient Lady

"I ♥ Santorini"

Δεκαεπτά προσεγγίσεις στη Σαντορίνη περιελάμβανε το φετινό θερινό πρόγραμμα κρουαζιέρας του Resilient Lady. Aπό τις αρχές Μαΐου, οπότε έκανε το ντεμπούτο του στις θάλασσες, το νεότευκτο πλοίο της Virgin Voyages ερχόταν σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Δευτέρα, στη Σαντορίνη που ήταν ένας από τους σταθμούς των 7ημερων κρουαζιέρων που εκτελούσε στην Ανατολική Μεσόγειο.

Χθες, Δευτέρα 23/10, πραγματοποίησε την τελευταία για φέτος προσέγγισή του στη Σαντορίνη, καθώς για τους επόμενους -καλοκαιρινούς στο νότιο ημισφαίριο- μήνες μεταφέρεται στην Αυστραλία.

Κατά την τελευταία του αναχώρηση από τη Σαντορίνη, το πλοίο αποχαιρέτησε το νησί με έναν πρωτότυπο τρόπο, καθώς φωταγωγήθηκε με τέτοιο τρόπο που δήλωνε την αγάπη του γι’ αυτό. Το αποτέλεσμα αποτυπώθηκε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Facebook το Λιμενικό Ταμείο Θήρας.

Από τα τέλη του Απριλίου 2024 που θα επιστρέψει στα νερά της Μεσογείου, η Σαντορίνη θα είναι και πάλι από τους προορισμούς που θα επισκέπτεται συχνά.

Το πλοίο έχει μήκος 278 μέτρα, πλάτος 38 μετρά, χωρητικότητα 2.700 επιβατών σε περίπου 1.400 και 1.150 άτομα πλήρωμα. Η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να πλεύσει είναι οι 22 κόμβοι.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη