Σαντορίνη: Το κατάστημα της ΔΕΗ περνά στη νέα εποχή

Μοντέρνος σχεδιασμός, γρήγορη εξυπηρέτηση

Πλήρως ανακαινισμένο, άνοιξε ξανά τις πόρτες του το κατάστημα ΔΕΗ της Σαντορίνης, στην περιφερειακή οδό Φηρών-Καρτεράδου. Με μοντέρνο σχεδιασμό, ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενέργειας, γρήγορη εξυπηρέτηση, διευρυμένο ωράριο και αποκλειστικές προσφορές ειδικά για τους πελάτες της Σαντορίνης, το νέο κατάστημα ΔΕΗ έχει τον πελάτη, τις ανάγκες και την εμπειρία του, στο επίκεντρο.

Ο σχεδιασμός του νέου καταστήματος έγινε σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τάσεις, με ανοιχτούς, φιλόξενους χώρους και ειδικά σχεδιασμένο φωτισμό. Λειτουργώντας τις καθημερινές από τις 07:30 έως τις 20:00, το νέο κατάστημα προσφέρει στους επισκέπτες του γρήγορη εξυπηρέτηση αλλά και τη ζώνη ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης myΔΕΗ Service Point. Εκεί, οι πελάτες μπορούν να διαχειριστούν και να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους ηλεκτρονικά, ενώ μπορούν να υποβάλλουν και αίτημα για να εξυπηρετηθούν ηλεκτρονικά ή να προγραμματίσουν το ραντεβού τους σε ημέρα και ώρα της επιλογής τους.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Νέες υπηρεσίες και προϊόντα
Οι επισκέπτες του νέου καταστήματος θα βρουν όλα τα νέα προϊόντα ενέργειας της ΔΕΗ, όπως για παράδειγμα το ΔΕΗ myHome 4All, το νέο οικιακό κυμαινόμενο πρόγραμμα της ΔΕΗ που δίνει τη δυνατότητα σε νέους και υφιστάμενους πελάτες να μειώσουν το ενεργειακό τους αποτύπωμα, ενώ τους ανταμείβει σε περίπτωση εξοικονόμησης.

Ακόμη, μπορούν να ενημερωθούν για τις νέες υπηρεσίες ΔΕΗ, όπως την υπηρεσία e-SelfMetering, με την οποία αποκτούν τον έλεγχο του λογαριασμού τους καθώς καταχωρούν οι ίδιοι την πραγματική κατανάλωσή τους. Επιπλέον, μπορούν να ενεργοποιήσουν πρόσθετες υπηρεσίες, όπως το GreenPass, που εγγυάται πως όση ποσότητα ενέργειας καταναλώνεται, τόση παράγεται και δεσμεύεται από Ανανεώσιμες Πηγές, και το FixIt, την πρόσθετη υπηρεσία άμεσης τεχνικής βοήθειας στο σπίτι.

Αποκλειστικές προσφορές για τους πελάτες του καταστήματος Σαντορίνης
Στον ειδικό χώρο τεχνολογίας του νέου καταστήματος, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να βρουν έξυπνες συσκευές και λύσεις smart living για να αυτοματοποιήσουν και να βελτιστοποιήσουν την ποιότητα ζωής τους στο σπίτι.

Ειδικά για τους πελάτες του καταστήματος Σαντορίνης, η ΔΕΗ προσφέρει 50% έκπτωση σε προϊόντα smart living, όπως έξυπνες κάμερες, έξυπνες λάμπες, ρολόγια, power bank. Η έκπτωση ισχύει μόνο για αγορές στο κατάστημα Σαντορίνης και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη