Το μήνυμα της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Με αφορμή τη σημερινή (14/6) παγκόσμια ημέρα του εθελοντή αιμοδότη, η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης, αναφέρει σε μήνυμά της τα ακόλουθα:

“Η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης τιμά και ευχαριστεί σήμερα 14 Ιούνη, παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη, όλους τους ανώνυμους εθελοντές αιμοδότες. Ιδιαίτερα ευχαριστεί και σφίγγει το χέρι σε κάθε αιμοδότη, μέλος της, που από το 1992 αδιάκοπα μέχρι σήμερα χαρίζει με το αίμα του ζωή από τη ζωή του.

Το αίσθημα ευθύνης και ανθρωπισμού που διακατέχει κάθε εθελοντή αιμοδότη, είναι μια συνειδητή έκφραση αγάπης και συναλληλίας. Αυτό αποτυπώνεται περίτρανα στην 32χρονη πορεία της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης , που με την ενεργή συμμετοχή των αιμοδοτών της, την κατέστησαν πρώτη στη χώρα μας και ανάμεσα στις πρώτες στην Ευρώπη.

Ας είναι λοιπόν το μήνυμα του φετινού εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας εθελοντή αιμοδότη, να κάνουμε ακόμη μεγαλύτερη την τράπεζά μας και όσοι δεν έχουν νοιώσει ακόμη το συναίσθημα της προσφοράς αίματος, ας βάλουν στη ζωή τους την αιμοδοσία. Στο επόμενο προσκλητήριο αγάπης του Οκτωβρίου που θα είμαστε όλοι παρόντες, ας κάνουν την δική τους αρχή.

Για να γίνει όλη η Ελλάδα Σαντορίνη!”

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη