Το νέο ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης που αναδείχθηκε από τις εκλογές της 14ης Δεκεμβρίου. Η σύνθεσή του, όπως αποφασίστηκε κατά τη χθεσινή (18/12) συνεδρίαση, έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Αντώνης Παγώνης
Αντιπρόεδρος: Ανδρέας Πατηνιώτης
Γενική Γραμματέας: Μαργαρίτα Καραμολέγκου
Ταμίας: Ρένος Χήτας
Μέλος: Γιώργος Δημητροκάλλης

“Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από νέα πρόσωπα αλλά και νέους ηλικιακά επιχειρηματίες, με διάθεση για δουλειά και φρέσκες ιδέες, που φιλοδοξούν να βοηθήσουν τον τόπο τους για το συλλογικό όφελος όλων”, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης.

Στα αξιοσημείωτα των εκλογών είναι ότι ο 31 ετών νέος πρόεδρος Αντώνης Παγώνης ψηφίστηκε από τα 3/4 των μελών που συμμετείχαν στις εκλογές, λαμβάνοντας 86 από τις συνολικά 113 ψήφους, ενώ είναι και ο νεότερος σήμερα πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων στην Ελλάδα. Επίσης, ο ηλικιακός μέσος όρος του νέου ΔΣ της Ένωσης είναι ο χαμηλότερος στην Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ).

Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του νέου ΔΣ, οριστικοποιήθηκε ότι εκπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ) εκλέγονται 7 μέλη (6 και ο πρόεδρος) της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, καθώς ο αριθμός των μελών με τα οποία εκπροσωπείται προκύπτουν κατ’ αναλογία από τον αριθμό αυτών που ψήφισαν στις εκλογές. Εκπρόσωποι στην ΠΟΞ εξελέγησαν οι: Αντώνης Παγώνης με 78 ψήφους, Αντώνης Ηλιόπουλος με 71, Ανδρέας Πατηνιώτης με 71, Ρένος Χήτας με 57, Μαργαρίτα Καραμολέγκου με 56, Μανώλης Καραμολέγκος με 35 και Θωμάς Γιαννής με 25.

Επίσης, στο πλαίσιο της κατανομής αρμοδιοτήτων, στο μέλος του Δ.Σ. Γιώργο Δημητροκάλλη ανατέθηκε η αρμοδιότητα και ευθύνη των θεμάτων των εργασιακών σχέσεων.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Την ορθότητα της εκλογικής διαδικασίας και των αρχαιρεσιών διασφάλισε η εξελεγκτική επιτροπή που απαρτίστηκε από τους: Αντώνη Ηλιόπουλο, Αλέξανδρο Καραμολέγκο και Μανώλη Δαρζέντα.

Με ανακοίνωσή του, το νέο ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης ευχαριστεί θερμά το σύνολο των μελών της για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, δεσμευόμενο ότι θα εργαστεί με γνώμονα και σκοπό το κοινό καλό.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη