Δήμος Θήρας: Το νέο ΔΣ του Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας

Μεταξύ των θεμάτων στην ατζέντα της πιο πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας (στις 10/9) ήταν και ο ορισμός των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ “Οργανισμός Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας” του Δήμου Θήρας.

Όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού θα συνθέτουν οι παρακάτω:

1. Ο εκπρόσωπος της Δημοτικής Κοινότητας Καρτεράδου με τον αναπληρωτή του.

2. Πατρούλα Υφαντή (εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΝΠΔΔ), με αναπληρώτρια την Μαρία Ξαγοράρη (επίσης εκπρόσωπο των εργαζομένων στο ΝΠΔΔ).

3. Γιώργος Δαρζέντας (δημοτικός σύμβουλος από την παράταξη του Δημάρχου), με αναπληρώτρια τη Σοφία Κίτσου (δημοτική σύμβουλο από την παράταξη του Δημάρχου).

4. Ευάγγελος Χάλαρης (δημότης), με αναπληρωτή τον Δημήτριο Μπάνο (δημότη)

5. Αλέξανδρος Χαμίντ Σαχ (δημότης), με αναπληρωτή τον Γιώργο Ρούσσο (δημότη).

6. Ειρήνη Σ. Φύτρου (δημότισσα), με αναπληρώτρια την Ειρήνη Αν. Ζαμπέλη (δημότισσα).

7. Μαρία Αργυρού (δημοτική σύμβουλος, επικεφαλής παράταξης της αντιπολίτευσης) με αναπληρώτρια την Ακυλίνα Κόκκαλη (δημοτική σύμβουλο από παράταξη της αντιπολίτευσης).

8. Επιφάνιος Σιγάλας (δημοτικός σύμβουλος από παράταξη της αντιπολίτευσης) με αναπληρωτή τον Αντώνη Ν. Χάλαρη (δημοτικό σύμβουλο από παράταξη της αντιπολίτευσης).

9. Ιωάννης Γρατσίας (δημοτικός σύμβουλος από παράταξη της αντιπολίτευσης), με αναπληρωτή τον Σπύρο Δρόσο (δημοτικό σύμβουλο από παράταξη της αντιπολίτευσης).

10. Κατερίνα Λυγνού Πρεβόλη (δημότισσα), με αναπληρωτή τον Γιώργο Αρ. Ρούσσο (δημότη).

11. Κυριακή Ζ. Νομικού (δημότισσα) με αναπληρωτή τον Ιωάννη Γ. Μαρκοζάννε (δημότη).

Πρόεδρος του ΔΣ της Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας ορίστηκε η κα Κυριακή Νομικού του Ζαννέ και Αντιπρόεδρος η κα Ειρήνη Φύτρου του Σιδερή.

Αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της Θηραϊκής Πολιτείας
Όπως συνέβη και για την περίπτωση ορισμού μελών ΔΣ της ΔΕΥΑΘ και της ΓΕΩΘΗΡΑ, οι δημοτικοί σύμβουλοι της Θηραϊκής Πολιτείας αποχώρησαν από την αίθουσα συνεδρίασης και δε συμμετείχαν στη συζήτηση κανενός από τα θέματα ημερήσιας διάταξης, διαμαρτυρόμενοι για τον τρόπο που η Δημοτική Αρχή χειρίζεται το θέμα “Συμπολίτευση-Αντιπολίτευση”, με αποτέλεσμα η παράταξη να μην εκπροσωπείται στον ορισμό των ΔΣ των Νομικών Προσώπων και Επιχειρήσεων του Δήμου Θήρας.

Όπως αναφέρεται και στο πρακτικό της συνεδρίασης, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Νίκου Ζώρζου πρότειναν να αναβληθεί η συζήτηση του εν λόγω θέματος, όπως και του αντίστοιχου θέματος για τη ΓΕΩΘΗΡΑ και τη ΔΕΥΑΘ, καθώς το Υπουργείο Εσωτερικών πρόκειται πολύ σύντομα να εκδόσει σχετική διευκρινιστική εγκύκλιο, πρόταση που δεν έγινε τελικά αποδεκτή.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση διαμαρτυρίας που εξέδωσε η Θηραϊκή Πολιτεία εδώ.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη