18 C
Santorini
Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022

Μεγάλο συνέδριο Αμερικανών τουριστικών πρακτόρων το 2019 σε Σαντορίνη και Μύκονο

Πρωτοσέλιδα

Στη Μύκονο και στη Σαντορίνη πρόκειται να φιλοξενηθεί το 2019 το ετήσιο συνέδριο του Collette Tours (annual sales meeting), ενός από τους μακροβιότερους και μεγαλύτερους tour operators των ΗΠΑ. Η επίσημη ανακοίνωση για την φιλοξενία της εκδήλωσης στα δύο νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, έγινε από την αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου, το περασμένο Σάββατο κατά το φετινό συνέδριο του Collette Tours στην Αίγυπτο.

Η κα Παπαβασιλείου συμμετείχε στην εκδήλωση μέσω τηλεδιάσκεψης, δηλώνοντας ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα έχει τη μεγάλη χαρά να φιλοξενήσει το 2019 το συνέδριο στο οποίο θα συμμετέχουν τουλάχιστον 200 πωλητές του Collette Travel. Εξέφρασε δε τη βεβαιότητα ότι η Μύκονος και η Σαντορίνη, που αποτελούν τα ισχυρότερα τουριστικά brands διεθνώς και που συγκαταλέγονται στους δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς για τους Αμερικάνους επισκέπτες, θα ανταποκριθούν πλήρως στις απαιτήσεις μίας τέτοιας διοργάνωσης, δεσμευόμενη ότι η ΠΝΑι ως συνδιοργανώτρια θα διασφαλίσει το άρτιο αποτέλεσμα.

Η διοργάνωση του συνεδρίου σε Μύκονο και Σαντορίνη εδραιώνει την ήδη πολύ καλή συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον Collette Tours για την προβολή των νησιών του Νοτίου Αιγαίου ως “World’s Greatest Vacations” στην αμερικανική τουριστική αγορά μέσα από τα δίκτυα επικοινωνίας του “Collette Tours” (καταχώρηση διαφημιστικής μακέτας στις μπροσούρες του tour operator, posts στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, blogposts, αποστολή newsletters), γνωρίζοντας μεγάλη απήχηση στο αμερικανικό κοινό. Απώτερο σκοπό αποτελεί πάντα το “ξεκλείδωμα” της αμερικανικής τουριστικής αγοράς για την Ρόδο, την Κω καθώς και για άλλα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Διαφήμιση

Εκτός του ετήσιου sales meeting του Collette Tours, το Νότιο Αιγαίο θα υποδεχθεί το 2019 ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση. Η Ρόδος θα φιλοξενήσει τον προσεχή Απρίλιο και Μάιο το διεθνές συνέδριο “ASTA Ιnternational Showcase”, όπως ανακοινώθηκε σε ειδική εκδήλωση της Ένωσης Αμερικανών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων πριν λίγες ημέρες. Για την πραγματοποίησή του συνεδρίου στη Ρόδο, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συνεργαστεί με την Ένωση Αμερικανών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων, το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ και τον Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) και θα φιλοξενηθούν 400 μέλη της ASTA.

Το άνοιγμα των νέων τουριστικών αγορών αποτελεί στρατηγικό στόχο της περιφερειακής μας αρχής και εργαζόμαστε για την επίτευξή του ήδη από την ανάληψη των καθηκόντων μας. Συγκεκριμένα η τουριστική αγορά των ΗΠΑ αποτελεί πρόκληση για εμάς καθώς παρουσιάζει πολλές και σημαντικές δυνατότητες. Οι αφίξεις Αμερικανών επισκεπτών στην Ελλάδα αυξάνονται διαρκώς και οι προοπτικές για το μέλλον είναι εξαιρετικές.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, εστιάζουμε στη συγκεκριμένη τουριστική αγορά και υλοποιούμε μία σειρά από ενέργειες για την προσέγγιση και το ξεκλείδωμα αυτής. Ήδη φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα των δράσεών μας. Οι δύο μεγάλες εκδηλώσεις του Collette Tours και της Ένωσης Αμερικανών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων το 2019 στο Νότιο Αιγαίο, θέτουν σε πολύ γερή βάση την όλη μας προσπάθεια. Είμαστε αποφασισμένοι να εκμεταλλευτούμε αυτό το θετικό κλίμα, προκειμένου να καρπωθούμε ένα σημαντικό μερίδιο από την τουριστική αγορά των ΗΠΑ“, δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Μαριέτα Παπαβασιλείου.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ροή ειδήσεων

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Εγκρίθηκε η απόκτηση της Αφοί Δεναξά από τη Μασούτης

Την έγκρισή της για την απόκτηση της εταιρείας Αφοί Δεναξά από την εταιρεία Μασούτης έδωσε η Επιτροπή Ανταγωνισμού. Σε...