Το πρόγραμμα για το Santorini Experience 2017, 6-8 Οκτωβρίου

Η κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού "Santorini Experience" είναι έτοιμη να συναρπάσει τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες κολυμβητές και δρομείς από όλο τον κόσμο!

Ανακοινώθηκε σήμερα (30/8) το πρόγραμμα της 3ήμερης κορυφαίας διοργάνωσης αθλητικού τουρισμού “Santorini Experience”, που θα πραγματοποιηθεί στις 6-8 Οκτωβρίου στη Σαντορίνη, υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (K.O.E.) με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας, τoυ ΔΑΠΠΟΣ και του Ομίλου της Active Media.

Την πρώτη μέρα, Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, τα φώτα θα στραφούν στα παιδιά της Σαντορίνης. Στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί ο παιδικός αγώνας 1 χλμ. στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ, στα Φηρά.

Το μεσημέρι στις 12:00, θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Meet & Greet παρουσία του αργυρού Ολυμπιονίκη στο Tae Kwon Do Αλέξανδρου Νικολαΐδη, του Ολυμπιονίκη & Παγκόσμιου Πρωταθλητή στα 400μ. με εμπόδια Περικλή Ιακωβάκη, της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης Κέλλυς Αραούζου, καθώς και σύσσωμης της εθνικής ομάδας κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης, στο κατάστημα Alafouzos Sport στα Φηρά, που υποστηρίζει ως χορηγός για τρίτη συνεχή χρονιά την διοργάνωση.

Την ίδια ημέρα, ο δις αργυρός Ολυμπιονίκης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης θα αναλάβει για ακόμα μία χρονιά να μυήσει στα μυστικά της δραστηριότητας του Tae Kwon Do, τους αρχάριους αρχικά (στις 15:00 το μεσημέρι) και τους προχωρημένους αθλητές στη συνέχεια (στις 16:00), στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ, στα Φηρά.

Photo by Vangelis Patsialos: TaeKwonDo @ Santorini Experience

Το Σαββατοκύριακο 7-8 Οκτωβρίου, την τιμητική τους έχουν για μία ακόμα χρονιά το τρέξιμο και η κολύμβηση.

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, επαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν και να ζήσουν την αδρεναλίνη της Καλντέρας, με την εκκίνηση των διαδρομών των 10 χλμ και 15 χλμ να δίνεται στις 08:15 το πρωί και την εκκίνηση των 5 χλμ “Αριστείδης Αλαφούζος” στις 11:00. Όλες οι διαδρομές ξεκινούν από το εργοστάσιο αφαλάτωσης στην Οία.

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, οι επαγγελματίες και ερασιτέχνες κολυμβητές θα μπορέσουν να νιώσουν την εκρηκτική ατμόσφαιρα του ηφαιστείου με την επιβλητική θέα του νησιού μπροστά τους! Η εκκίνηση της μοναδικής κολυμβητικής διαδρομής του 1.5 μιλίου (2.4 χλμ) του “Santorini Experience”, θα γίνει στις 11:00 το πρωί από το ηφαίστειο, με τερματισμό το παλιό λιμάνι των Φηρών. Η κολυμβητική διαδρομή θα διεξαχθεί με απόλυτη ασφάλεια στα μαγευτικά νερά της Σαντορίνης, υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και υπό την τεχνική διεύθυνση του Ομοσπονδιακού Τεχνικού, Νίκου Γέμελου που έχει σχεδιάσει την μοναδική αυτή διαδρομή. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, Κέλλυς Αραούζου καθώς και αθλητών της εθνικής ομάδας κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης.

Photo by Elias Lefas: Swimming @ Santorini Experience

Οι εγγραφές για την κολύμβηση και το τρέξιμο συνεχίζονται έως και τις 28 Σεπτεμβρίου με αμείωτο ρυθμό μέσω της επίσημης σελίδας της διοργάνωσης ή στο κατάστημα Alafouzos Sport στα Φηρά. Από την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, οι συμμετέχοντες αθλητές θα μπορούν να παραλαμβάνουν τους αριθμούς τους από το κατάστημα Alafouzos Sport (ώρες καταστήματος: 09:00-21:00). Εναλλακτικά, οι συμμετέχοντες στο τρέξιμο θα μπορούν να παραλάβουν τους αριθμούς μία ώρα πριν την εκκίνηση της διαδρομής τους το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, από το εργοστάσιο αφαλάτωσης στην Οία και οι συμμετέχοντες στην κολύμβηση μία ώρα πριν την εκκίνηση της δικής τους διαδρομής την Κυριακή 8 Οκτωβρίου από το παλιό λιμάνι των Φηρών.

[adning id="140783"]


Στο πλευρό της διοργάνωσης θα σταθεί για πρώτη φορά, ως επίσημος χορηγός τεχνολογίας, η Samsung με το οικοσύστημα των Samsung Galaxy συσκευών. Τα Samsung Galaxy S8 και S8+ σε συνδυασμό με την κάμερα Gear 360 και το Gear VR εμπλουτίζουν την εμπειρία όσων συμμετέχουν και παρακολουθούν τη διοργάνωση με μοναδικό περιεχόμενο σε 360 μοίρες.

Για την εξυπηρέτηση όλων σε θέματα δρομολογίων, ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, ενοικιάσεων αυτοκινήτων και διαμονών η VitaNTravel, το επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της διοργάνωσης, παρέχει την καλύτερη δυνατή λύση για αθλητές και συνοδούς.

[adning id="140783"]


Επίσημος Αερομεταφορέας: Ryanair
Επίσημοι Χορηγοί: Blue Star Ferries, Alafouzos Sport, Athina Luxury Suites
Επίσημος Χορηγός Τεχνολογίας: Samsung
Επίσημοι Υποστηρικτές: Ford Motor Ελλάς AEBE, Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος», Avance Rent A Car, Aqua Vista Hotels, Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, Wyndham Grand Athens, Ένωση Λεμβούχων Σαντορίνης
Χορηγοί Φιλοξενίας: Aqua Vista Hotels, Athina Luxury Suites, Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, Vedema A Luxury Collection Resort Santorini, Canaves Oia, West East Suites, Desiterra Luxury Suites & Villas, 270 Oia’s View, Central Fira Hotel, Memories Hotel, Loizos Stylish Residencies, Fanouris Condo, Monolithia Hotel, Esperas Santorini, Sienna Residencies, Hotel Rivari Santorini, White Pearl Villas
Αρωγοί: Sunset Oia Sailing Cruises, Alios Ilios, Lifeguard Patrol, Εθελοντικό Διασωστικό Σώμα Θήρας, Aegean Divers
Επίσημο Ταξιδιωτικό Γραφείο: VitaNTravel

Τοπικός Στρατηγικός Συνεργάτης Επικοινωνίας: Atlantea

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη