20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το Santorini Experience ξεκινά με δωρεάν σεμινάρια και προπονήσεις

Share

Pilates, tae kwon do, μπάσκετ και ομιλία για το τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων περιλαμβάνει το πρόγραμμα των παράλληλων δράσεων που έχουν προγραμματιστεί για την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου ο Δήμος Θήρας, ο ΔΑΠΠΟΣ και η Active Media, στο πλαίσιο του 4ου Santorini Experience.

Οι δράσεις είναι ανοιχτές για το κοινό και θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου ως εξής:

13:00 – 14:00 | Αίθουσα προπονητηρίου
H καθηγήτρια φυσικής αγωγής Μάντη Περσάκη θα παραδώσει ένα μάθημα Pilates με ασκήσεις και διατάσεις που αποφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα στο σώμα και στην υγεία για γυναίκες κάθε ηλικίας.

14:15 – 15:00 | Αίθουσα συνεδριάσεων
Ο κορυφαίος Ελληνοαμερικανός υπερμαραθωνοδρόμος Κωνσταντίνος (Ντιν) Καρνάζης θα μιλήσει για τον αθλητισμό και ειδικότερα για το τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων, επιχειρώντας να μεταδώσει τις γνώσεις και την εμπειρία του σε αθλητές και προπονητές.

15:00 – 16:00 | Αγωνιστικός χώρος κλειστού γυμναστηρίου
Ο θρύλος του μπάσκετ Τζο Αρλάουκας θα βρεθεί στο παρκέ για να μυήσει τους παίδες, τους εφήβους και τις κορασίδες των ακαδημιών της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης στα μυστικά του αθλήματος. Οι εξέδρες του γυμναστηρίου θα είναι ανοικτές για όποιον θέλει να παρακολουθήσει την προπόνησή του Λιθουανού πρώην άσσου, ο οποίος έχει αγωνιστεί στους Sacramento Kings, στη Ρεαλ Μαδρίτης, στην Α.Ε.Κ, στον Άρη, στην Ουνικάχα Μάλαγα, στην Ταουγκρές και στην Καζέρτα.

15:00 – 16:00 και 16:00 – 17:00 | Αίθουσα προπονητηρίου 
Ο δις αργυρός Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης θα πραγματοποιήσει προπονήσεις Tae Kwon Do σε παιδιά. Από τις 15:00 έως τις 16:00 θα παρουσιάσει ορισμένες τεχνικές του αθλήματος σε αρχάριους, ενώ 16:00 με 17:00 θα προπονήσει προχωρημένους αθλητές.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη