Σαντορίνη: Το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς

Με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal, της Celestyal Cruises, έπεσε σήμερα (29/12), πιο αργά από ποτέ, η αυλαία της φετινής σεζόν κρουαζιέρας για τη Σαντορίνη. Μιας σεζόν που αναμένεται να έχει σπάσει ρεκόρ σε αφίξεις πλοίων, καθώς κάθε μήνα από τον Ιούνιο μέχρι και τον Οκτώβριο οι προγραμματισμένες αφίξεις ξεπερνούσαν τις 100.

Το πλοίο κατέπλευσε στον όρμο των Φηρών νωρίς σήμερα το πρωί και αναμένεται να αναχωρήσει στις 9 το βράδυ. Οι επιβάτες του ήταν κυρίως Ασιάτες.

Το Celestyal Crystal ήταν από τα πλέον τακτικά στη Σαντορίνη και φέτος, καθώς ερχόταν σε εβδομαδιαία βάση από τα τέλη Απριλίου μέχρι και τα μέσα Νοεμβρίου. Σήμερα η Σαντορίνη είναι ο δεύτερος σταθμός της πρωτοχρονιάτικης κρουαζιέρας του που ξεκίνησε στις 27/12 από τον Πειραιά με πρώτο προορισμό το Ηράκλειο. Φεύγοντας από τη Σαντορίνη θα συνεχίσει προς Κουσάντασι, Κωνσταντινούπολη και Βόλο, για να καταλήξει και πάλι στον Πειραιά στις 4/1.

© Atlantea

Στις αρχές Μαρτίου το πλοίο θα ξεκινήσει τη νέα χρονιά με κρουαζιέρες σε Τουρκία, Ρόδο, Κύπρο, Ισραήλ και Αίγυπτο, ενώ από τις αρχές Απριλίου θα ξεκινήσει να έρχεται και στη Σαντορίνη.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη