Τρία Αμπέλια 2020, το νέο κρασί από τον Πάρι Σιγάλα

Τα Τρία Αμπέλια είναι το πρώτο κρασί του νέου οινοποιείου OENO Π, που δημιουργήθηκε από τον Πάρι Σιγάλα στην παλιά κάναβα της οικογένειάς του, μπροστά στη θάλασσα, στην περιοχή του ηφαιστείου Κολούμπο, στους Μπαξέδες της Οίας.

Από 100% Ασύρτικο, προέρχεται από τρία επιλεγμένα αμπέλια του αμπελώνα της Σαντορίνης, με τη μέση ηλικία των πρεμνών τους να ξεπερνά τα εξήντα χρόνια. Έχει οινοποιηθεί και ωριμάσει με τις οινολάσπες του για δεκαέξι μήνες μέσα σε πιθάρια των 750 και 1.600 λίτρων και επιδέχεται μακριά παλαίωση (άνω των 10 ετών). Δεν έχει περάσει από φίλτρο.

Σύμφωνα με τον Πάρι Σιγάλα, στόχος του σε αυτό το νέο εγχείρημα είναι η πολύπλευρη ανάδειξη του μεγάλου δυναμικού που έχει το αμπελοτόπι της Σαντορίνης. Το OENO Π έχει σχεδιαστεί για μικρή παραγωγή, μόλις 20.000 φιάλες τον χρόνο, με στόχο την υψηλή ποιότητα και την έκφραση της πολυπλοκότητας που έχει το αμπελοτόπι της Σαντορίνης.

Το Atlantea eShop φέρνει κοντά σας τα Τρία Αμπέλια και -όπως πάντα- παραδίδει στη Σαντορίνη δωρεάν και σε όλη την Ελλάδα, με απόλυτη ασφάλεια, με κόστος 3,47 ευρώ.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη