Σαντορίνη: Βελτιώσεις στον χώρο στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων στο αεροδρόμιο

airport_diagrammisi_14may16Διαγράμμιση των χώρων στάθμευσης για λεωφορεία έξω από τον Κρατικό Αερολιμένα Σαντορίνης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 15/5 με φροντίδα του Αερολιμενάρχη κ. Δημήτρη Γάκη και του ΔΣ του νεοσύστατου Σωματείου Τουριστικών Λεωφορείων Σαντορίνης. Με την κίνηση αυτή έγινε ένα πρώτο βήμα ώστε να μπει τάξη στην κίνηση και την στάθμευση των επαγγελματικών οχημάτων και να περιοριστεί το μποτιλιάρισμα.

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων στην μεταφορά και εξυπηρέτηση της τουριστικής κίνησης στον Αερολιμένα ήταν το θέμα που τέθηκε επί τάπητος σε πρόσφατη σύσκεψη του Αερολιμενάρχη Θήρας και του ΔΣ του Σωματείου Τουριστικών Λεωφορείων Σαντορίνη, αποτελούμενο από τους Λουκά Φωτεινό, Νίκο Παγώνη, Ευστάθιο Κορωνιό, Ευγενία Σαρρή, Γιώργο Γεωργίου. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση οι δυο πλευρές σε πνεύμα συνεργασίας συζήτησαν και κατέληξαν σε κοινές αποφάσεις με απόλυτη συμφωνία.

Σύμφωνα με τον κ. Γάκη, πέρα από τη διαγράμμιση, γίνεται επέκταση του χώρου στάθμευσης των λεωφορείων με εργασίες διαμόρφωσης και σήμανσης των χώρων, καθώς και χωματουργικές και άλλες εργασίες για το άνοιγμα και την επέκταση δωρεάν χώρου στάθμευσης για ΙΧ αυτοκίνητα επιβατών.

Τόσο οι επαγγελματίες όσοι και οι ιδιώτες που σταθμεύουν στον χώρο του Αερολιμένα καλούνται πάντως να σέβονται τις σχετικές πινακίδες απαγόρευσης στάθμευσης προκειμένου να αποφύγουν τις νόμιμες κυρώσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη