Βιωματικά εργαστήρια ψυχοκινητικών παιχνιδιών για παιδιά από τον ΔΑΠΠΟΣ

Την έναρξη εγγραφών στα “Βιωματικά εργαστήρια ψυχοκινητικών παιχνιδιών για παιδιά” ανακοίνωσε ο ΔΑΠΠΟΣ.

Στα βιωματικά εργαστήρια ψυχοκινητικών παιχνιδιών, που θα πραγματοποιηθούν για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, τα παιδιά θα λάβουν τα ερεθίσματα εκείνα που θα πυροδοτήσουν την ανάπτυξη των ικανοτήτων και νέων δεξιοτήτων τους. Συμμετέχουν ενεργά στα παιχνίδια κίνησης και αυτοσχεδιασμού, αναπτύσσοντας με την καθοδήγηση της θεραπεύτριας γνωστικές και εκτελεστικές λειτουργίες, οι οποίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την ψυχοπνευματική και σωματική ανάπτυξη του παιδιού, τη σχολική επιτυχία και την κοινωνικοποίηση.

“Σκοπός αυτών των βιωματικών εργαστήριων είναι η ολιστική ανάπτυξη των παιδιών, μέσω της κίνησης και του παιχνιδιού, καθώς και η δημιουργική εξέλιξη των σχέσεων μεταξύ των παιδιών”, σύμφωνα με την παιδαγωγό, ψυχοκινητική θεραπεύτρια και υπεύθυνη του προγράμματος, κα Άννα Βογανάτση.

Τα μαθήματα προσφέρονται δωρεάν και θα γίνονται σε δύο τμήματα. Ένα για παιδιά που πρέπει να διανύουν αποκλειστικά το 3ο έτος της ηλικίας τους και το οποίο θα διεξάγεται κάθε Τρίτη 12:00 έως 12:50 κι ένα που απευθύνεται σε παιδιά 4-6 ετών και θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα 15:00 έως 15:50. Έναρξη μαθημάτων από Δευτέρα 21 Οκτωβρίου.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα “Βιωματικά εργαστήρια ψυχοκινητικών παιχνιδιών”, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην παιδαγωγό, ψυχοκινητική θεραπεύτρια και υπεύθυνη του προγράμματος κα Άννα Βογανάτση στο τηλέφωνο 6997120545. Τα τμήματα είναι ολιγομελή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δήλωση συμμετοχής χρειάζεται αποστολή γραπτού μηνύματος με τα ακριβή στοιχεία του κηδεμόνα και του παιδιού και θα ακολουθήσει τηλεφωνική ενημέρωση για την οριστικοποίηση της συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν κατά την έναρξη των προγραμμάτων τα απαραίτητα δικαιολογητικά ή την υπάρχουσα αθλητική ταυτότητα.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη