20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Eshop Atlantea: Χειροποίητα δερμάτινα είδη από τη Γιώτα Ζαγγλέ

Share

Τo νέο ηλεκτρονικό κατάστημα του Atlantea στηρίζει τις επιχειρήσεις της Σαντορίνης που αναζητούν εργαλεία εξωστρέφειας. Προσφέροντας την πλατφόρμα -ας πούμε σαν μια ηλεκτρονική βιτρίνα- αλλά και την οργάνωση ενός eshop, φέρνει αξιόλογα και ποιοτικά προϊόντα κοντά σε υποψήφιους πελάτες στη Σαντορίνη και σε όλη την Ελλάδα, με άμεση και ασφαλή δυνατότητα ηλεκτρονικής παραγγελίας.

Η πιο πρόσφατη συνεργασία του eshop του Atlantea είναι με τη Γιώτα Ζαγγλέ και το εργαστήρι δερμάτινων ειδών “Iota’s handmade bags / Του χεριού καμώματα”.

Η Γιώτα είναι μια ταλαντούχα χειροτέχνης με ειδίκευση στην κατασκευή δερμάτινων ειδών. Γεννημένη στη Γερμανία και μεγαλωμένη στην πόλη της Λάρισας, από μικρή ηλικία ανακάλυψε τη χαρά της δημιουργίας χειροποίητων ειδών. Πειραματίστηκε με διαφορετικά υλικά, όπως η τσόχα, το σύρμα και το δερμάτινο κορδόνι, στην αρχή για την κατασκευή κοσμημάτων, καταλήγοντας στη δημιουργία δερμάτινων ειδών σε μοναδικά χρώματα και σχέδια.

Μέσα από τα ταξίδια της και τη ζωή της σε διάφορα μέρη της Ελλάδας απέκτησε εμπειρίες και γνώσεις και η τέχνη της εξελίχθηκε. Σε αντίθεση με τους περισσότερους, ο χειμώνας της Σαντορίνης ήταν αυτό που την τράβηξε στο νησί. Περαστική καθώς ήταν προς την Κρήτη τελικά αποφάσισε να δοκιμάσει τη ζωή στο νησί όλο το χρόνο.

Όλες οι δημιουργίες της είναι χωρίς τη χρήση μηχανής, τα χέρια αναλαμβάνουν να σχηματίσουν και να ομορφύνουν το δέρμα. Μοναδικά και ιδιαίτερα κομμάτια, εμπνευσμένα από την ομορφιά της φύσης και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και αύρα της Σαντορίνης.

Βρείτε τα προϊόντα της εδώ.

Η δουλειά της Γιώτας έχει παρουσιαστεί στο περιοδικό “Blue” της Aegean, στον τουριστικό οδηγό “Dreamscapes” του Καναδά καθώς και σε πολλά άλλα μέσα. Συμμετέχει σε μεγάλες εκθέσεις χειροποίητων ειδών.

Γνωρίστε τη Γιώτα μέσα από το παρακάτω βίντεο.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη