Γιώργος Καραγιάννης: Τουρισμός πολυτελείας στη Σαντορίνη, προβληματισμοί και προοπτικές (βίντεο)

Τον κο Γιώργο Καραγιάννη, διευθύνοντα σύμβουλο και εταίρο των Astra Suites, στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, φιλοξένησε η εκπομπή του Atlantea “Στο μεταξύ…”, την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021.

Ο κος Καραγιάννης στην αρχή της εκπομπής αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια της τριακονταετούς παρουσίας του στη Σαντορίνη, στο πόσο διαφορετική ήταν η διαβίωση τότε στο νησί και στο προφίλ των υψηλού εισοδήματος τουριστών εκείνης της περιόδου. Ειδική αναφορά έγινε στον Γιώργο Χατζηγιαννάκη που πρόσφατα απεβίωσε.

Στη συνέχεια ο κος Καραγιάννης απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τα βραβεία που έχουν κατακτήσει τα Astra Suites και τους λόγους για τους οποίους συμμετέχει στις σχετικές διαδικασίες.

Κατόπιν, στο κύριο μέρος της εκπομπής, συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα που αφορούν στην προσέλκυση υψηλής εισοδηματικά πελατείας στη Σαντορίνη και στα προβλήματα που υπάρχουν σε σχέση με την πιθανότητα το νησί να γίνει προορισμός τουρισμού πολυτελείας.

Η εκπομπή προβλήθηκε ταυτόχρονα ταυτόχρονα στα κανάλια του Atlantea στο Youtube και το Facebook και βέβαια στο website μας. Είναι ολόκληρη διαθέσιμη και μετά τη λήξη της στα ίδια σημεία.

Δείτε παρακάτω το video της εκπομπής:



Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη