Την υποψηφιότητα της Ειρήνης Καρρά, από τη Σαντορίνη, δίπλα στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές, ανακοίνωσε η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συστρατευθεί με την παράταξη του Γιώργου Χατζημάρκου, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Θήρας, η Ειρήνη Καρρά αναφέρει:

“Η αγάπη μου για τον τόπο μου και η αγωνία μου για το μέλλον των παιδιών μας είναι αυτά που με έκαναν να αποφασίσω να συμμετέχω κι εγώ στην προσπάθεια που ξεκίνησε και συνεχίζει η παράταξη του κ. Γιώργου Χατζημάρκου «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο». Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Σαντορίνη και από την εμπειρία μου ως εργαζόμενη σε ένα ιδιαίτερο εμπορικό περιβάλλον όπως είναι αυτό του νησιού μας, γνωρίζω από πρώτο χέρι τις ανάγκες και τους προβληματισμούς της δικής μου γενιάς. Θα προσπαθήσω μέσω της υποψηφιότητάς μου να αναδείξω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια εργαζόμενη μητέρα αλλά και θέματα που άπτονται της βελτίωσης της καθημερινότητας των Σαντορινιών”.

Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here