20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη: Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την “Πνοή Δημιουργίας” η Καλλιόπη Ξαγοράρη

Share

Με την παράταξη “Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου” με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Χαράλαμπο Κόκκινο θα συστρατευθεί στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές η κα Καλλιόπη (Πόπη) Ξαγοράρη από τη Σαντορίνη.

Ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά της ως περιφερειακή σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Θήρας, η κα Ξαγοράρη αναφέρει:

“Αυτές τις μέρες και τις επόμενες που έρχονται, οι περισσότεροι αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα κοινά και ο καθένας με τη δική του προσωπική άξια να προσφερει το καλύτερο για τον τόπο του. Έτσι κι εγώ αποφάσισα αυτή τη φορά να προσφέρω τον δικό μου αγώνα, δυναμισμό, πείσμα και άλλα πολλά του χαρακτήρα μου, μην σας κουράζω!

Από εσάς τους συμπολίτες μου ζητώ την υποστήριξή σας για να ξαναφέρουμε στο νησί μας την ποιότητα και τις παροχές που μας αξίζουν! Γιατί με πληγώνει η εγκατάλειψη και η ασχήμια που βιώνει το μοναδικό αλλά και απίστευτα παραμελημένο αυτό νησί! Για να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά! Για μας, για τα παιδιά μας, για τους ηλικιωμένους, για τον επισκέπτη!

Στον τόπο αιτώ βρίσκομαι εδώ και πολλά χρόνια και μέσα από την εμπειρία μου τόσο εδώ όσο και στις πολυεθνικές που εργαζόμουν μπορώ να δω τι χρειάζεται ο τόπος μας για να πάει μπροστά. Με στόχο τη Σαντορίνη που μας αξίζει πρέπει να ζητάμε και να απαιτούμε και αυτός ο αγώνας θέλει δυναμισμό! Προσωπικά δεν έχω μάθει να επαναπαύομαι και αυτό τα λέει όλα!

Δίπλα στον Χαράλαμπο Κόκκινο είμαι σίγουρη ότι θα πετύχουμε πολλά!”

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη