Σαντορίνη: Υποψήφια με την “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” η Φλώρα Δαμίγου

Την υποψηφιότητα της Φλώρας Δαμίγου από τη Σαντορίνη ανακοίνωσε η “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου”.

“Είναι μεγάλη η χαρά μας, στον αγώνα κατά των κατεστημένων αντιλήψεων, στη μάχη κατά της διαφθοράς, στην προσπάθεια κατά της οκνηρίας, να έχουμε δίπλα μας νέους ανθρώπους που παλεύουν γι’ αυτά που πιστεύουν κι αυτά που δικαιούνται, όπως η Φλώρα Δαμίγου. Για εμάς οι νέοι αποτελούν τον βασικότερο πυλώνα της πολιτικής μας και απευθυνόμαστε σε αυτούς με υπευθυνότητα, πολιτικό λόγο, πρόγραμμα και προτάσεις, όχι με ευχολόγια και γενικολογίες. Με τη βοήθεια των νέων ανθρώπων, που σε λίγο καιρό θα αναλάβουν τη σκυτάλη για τη διακυβέρνηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μπορούμε να μετατρέψουμε το Νότιο Αιγαίο από μια Περιφέρεια χειμερίας νάρκης σε μια Περιφέρεια τεσσάρων εποχών. Καλωσόρισες Φλώρα στη “Συμμαχία μας”, καλή επιτυχία!” δήλωσε ο επικεφαλής της “Συμμαχίας” και υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Μανώλης Γλυνός.

Στο πολιτικό της μήνυμα η Φλώρα Δαμίγου αναφέρει:

“Ως ενεργή πολίτης του νησιού μου και θέλοντας να κάνω ό,τι καλύτερο γι’ αυτό, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά πιο ενεργά. 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στη Σαντορίνη είναι οι υποδομές που δεν βελτιώνονται και καθυστερούν την εξέλιξή της. Δυστυχώς οι προηγούμενες περιφερειακές αρχές δεν έδωσαν έμφαση στα μεγάλα ζητήματα που ταλανίζουν το νησί μας, με αποτέλεσμα η Σαντορίνη να αντιμετωπίζει σήμερα σοβαρά προβλήματα υποδομών, στο οδικό δίκτυο, στο λιμάνι, σε χωριά που έχουν υποστεί ζημιές από κατολισθήσεις βράχων και επιπλέον η έλλειψη οργάνωσης είναι φανερή σε πολλούς βασικούς τομείς της καθημερινότητας.

Στόχος είναι να αναδείξουμε τη Σαντορίνη που αγαπήσαμε και αγαπάμε! Και να κάνουμε την καθημερινότητα των πολιτών όσο γίνεται καλύτερη, όχι μόνο στη Σαντορίνη αλλά και στην Σίκινο, στην Ανάφη, στη Φολέγανδρο και στην Ίο μας, που ενώ βρισκόμαστε στο 2019, τα νησιά αυτά παραμένουν παραμελημένα κι ακόμα και σήμερα αντιμετωπίζουν ουσιώδη προβλήματα εξαιτίας της ανεπαρκούς κάλυψης ακτοπλοϊκών δρομολογίων και της πλημμελούς ιατρικής φροντίδας των κατοίκων, λόγω των κενών θέσεων στις δομές υγείας! 

Αποφάσισα να πορευτώ μαζί με τον κ. Μανώλη Γλυνό σε αυτές τις εκλογές, γιατί πάνω από όλα μας έδειξε ότι νοιάζεται για τον άνθρωπο και για την καθημερινότητά του, και με όραμα ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας, θέλω να τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις, πολεμώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και διεκδικώντας όλα όσα δικαιούμαστε!”

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here