Νίκος Ζιώγαλας & Βασίλης Καζούλης το Σάββατο και Χρήστος Θηβαίος την Κυριακή στη σκηνή του Φεστιβάλ Στρογγύλη

Μετά τους Μητσιά, Πλιάτσικα και Μαριώ, που βρέθηκαν από την περασμένη Τετάρτη μέχρι σήμερα στη σκηνή του Φεστιβάλ Στρογγύλη, σειρά έχουν οι Νίκος Ζιώγαλας και Βασίλης Καζούλης το Σάββατο 16/7 και ο Χρήστος Θηβαίος την Κυριακή 17/7, οπότε και θα πέσει η αυλαία του Φεστιβάλ.

Σάββατο 16/7: Νίκος Ζιώγαλας & Βασίλης Καζούλης

ziogalas_kazulisΔύο από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς θα συμπράξουν επί σκηνής, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα γεμάτη αυθορμητισμό, αγάπη κι ενθουσιασμό. Με τραγούδια που όλοι έχουμε τραγουδήσει όπως “η Φανή”, “Σαν σταρ του σινεμά”, “Κάτι να γυαλίζει”, “Βασιλική”, “Αν ήσουν άγγελος”, “Πέρασε η μπόρα” και πολλές ακόμα διαχρονικές επιτυχίες, ο Νίκος και ο Βασίλης έχουν την καλύτερη συνταγή για μία αξέχαστη μουσική παράσταση, έχοντας στο πλάι τους, τους εξαιρετικούς “On the Road”.

Ώρα έναρξης: 21:00 | Είσοδος: 10 ευρώ | Προαύλιος χώρος Κλειστού Γυμναστηρίου ΔΑΠΠΟΣ

Κυριακή 17/7: Χρήστος Θηβαίος

thivaiosΤραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας και ερμηνευτής υψηλών επιδόσεων, ο Χρήστος Θηβαίος θα διαλέξει τα αγαπημένα του τραγούδια από την 20χρονη πορεία του στη μουσική αλλά και εκείνα που έχει αγαπήσει, από εκλεκτούς συναδέλφους του, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και νέα τραγούδια από τη δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει αυτό τον καιρό με τίτλο “Σιδερένιο νησί”. Μαζί με την μπάντα των “Πέτρινων Κήπων” επισκέπτεται τη Σαντορίνη, προσθέτοντάς την στο δικό του “ημερολόγιο”.

Την συναυλία θα ανοίξει ο Σαντορινιός σολίστας Μανώλης Φύτρος, ένας μοναδικός δεξιοτέχνης του μπουζουκιού, μέλος της ορχήστρας «Επόμενοι» του Θ. Πολυκανδριώτη, συνθέτης λαϊκής και έντεχνης μουσικής με σπουδαίες συνεργασίες στο βιογραφικό του (Γ.Καλατζης, Θ. Πολυκανδριώτης, Α.Κονιτόπουλος κ.ά.) που θα επιδιώξει μπροστά στο κοινό της ιδιαίτερης του πατρίδας να ξεδιπλώσει επί σκηνής το πολύπλευρο ταλέντο του και να χαρίσει στιγμές μοναδικού ερμηνευτικού ταμπεραμέντου, καταθέτοντας την ψυχή του για την τέχνη που υπηρετεί.

Ώρα έναρξης: 21:00 | Είσοδος: 10 ευρώ | Προαύλιος χώρος Κλειστού Γυμναστηρίου ΔΑΠΠΟΣ


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη