Ζώρζος, Σιγάλας, Ρούσσος και Ορφανός για το εκλογικό αποτέλεσμα στη Σαντορίνη

Η λήξη του α’ γύρου των δημοτικών στη Σαντορίνη έφερε στην πρώτη θέση τον νυν δήμαρχο Νίκο Ζώρζο και στη δεύτερη τον νυν αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης Αντώνη Σιγάλα. Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών, οι δυο “μονομάχοι” της επόμενης Κυριακής (2/6), καθώς και οι Άγγελος Ρούσσος και Μανόλης Ορφανός, επικεφαλής των παρατάξεων που ήρθαν στην τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα, προχώρησαν στις παρακάτω δηλώσεις:

Νίκος Ζώρζος

"Ευχαριστώ από καρδιάς τους συμπολίτες μας, της Σαντορίνης και της Θηρασίας, που μας τίμησαν με τη ψήφο τους στις χθεσινές εκλογές.

Ευχαριστώ θερμά όλα τα μέλη της Θηραϊκής Πολιτείας, τους συνεργάτες μου, καθώς και όλους όσους μας στήριξαν πρόθυμα στην εκλογική αυτή αναμέτρηση.

Έχοντας την εμπιστοσύνη σας και με σεβασμό στην τοπική κοινωνία συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την ευημερία των νησιών μας και την προκοπή των κατοίκων τους".

Αντώνης Σιγάλας

"Συμπολίτες και συμπολίτισσες, ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη σας.

Η προσπάθειά μας να βγάλουμε από τον κατήφορο τα νησιά μας και να τα οδηγήσουμε προς το μέλλον συνεχίζεται. Να ανεβάσουμε "ξανά" τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά εκεί που τους αξίζουν, στην κορυφή.

Η προσπάθεια θα 'ναι επίπονη και δύσκολη, δεν περισσεύει κανένας, πρέπει να πάμε όλοι μαζί. Να αφήσουμε στην άκρη διχαστικές κραυγές, εγωϊσμούς και εσωστρέφεια.

Σας καλώ όλους να γίνετε συνοδοιπόροι της προσπάθειάς μας."

Άγγελος Ρούσσος

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσους μας στήριξαν σε αυτό τον αγώνα. Ο αγώνας μας ήταν έντιμος και με αποστολή να καλυτερέψει την καθημερινότητα μας πάνω στο νησί. Το αποτέλεσμα μας δείχνει ότι αρκετοί από εσάς μας εμπιστευτήκατε και μας τιμήσατε, έχουμε την ευθύνη να διαφυλάξουμε την εντολή που μας δώσατε "ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ".

Η συνέχεια θα είναι δύσκολη και εμείς σαν θεματοφύλακες θα προσπαθήσουμε να σας εκπροσωπήσουμε επάξια από εδώ και πέρα. Θα συνεργαστούμε όπου χρειάζεται, αλλά και θα κατακερματίσουμε εάν αυτό είναι αναγκαίο με μοναδικό σκοπό την διαφύλαξη όλων εσάς που μας δώσατε την εντολή να προστατεύσουμε αυτών τον τόπο.

Θερμά ευχαριστώ όλους όσους μας στήριξαν."

Μανόλης Ορφανός

"Θέλω να συγχαρώ τους δυο συνυποψήφιους μου που περνούν στον δεύτερο γύρο.

Ο νικητής δυστυχώς των εκλογών είναι η αποχή που έφτασε σε επίπεδα ρεκόρ. Αυτή η αποχή θεωρούμε ότι κόστισε την αλλαγή και την ευκαιρία μιας νέας διακυβέρνησης, σύγχρονης, των νησιών μας.

Θέλω να δηλώσω επίσης την περηφάνια μου για την καθαρότητα και τον πολιτικό λόγο που πορευτήκαμε σε όλη αυτή την προεκλογική περίοδο. Το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει τον τρόπο που πολιτευόμαστε, το όραμα μας, τις ευθύνες μας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Θα είμαστε εδώ στις επάλξεις. Θα είμαστε εδώ για το καλό του τόπου μας."

Για την επόμενη μέρα η στάση μας θα καθοριστεί και θα ληφθεί συλλογικά μαζί με τα στελέχη μας. Με αυτούς που δώσαμε αυτή την έντιμη μάχη."

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη