Αργυροί οι έφηβοι της ΑΕΣ

Τη δεύτερη θέση κατέκτησαν οι έφηβοι της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης στο Final 4 μπάσκετ των εφήβων στις Κυκλάδες, σε αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στις 24-25/3 στην Τήνο.

Έχοντας πάρει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό από τον “γηπεδούχο” ΤΑΚ Περιστεριώνα στον ημιτελικό της Παρασκευής (51-46), οι έφηβοι της ΑΕΣ αναμετρήθηκαν το Σάββατο στον τελικό με τον ΑΟ Μυκόνου. Εκεί ενώ έκαναν ένα δυνατό ξεκίνημα και κατάφεραν να προηγηθούν με 7 πόντους, δεν μπόρεσαν να συντηρήσουν τη διαφορά, με την ομάδα της Μυκόνου να τη ροκανίζει σταδιακά και να αποκτά περισσότερη αυτοπεποίθηση έχοντας και την βοήθεια της κερκίδας. Οι αθλητές του Κώστα Αξιώτη πάλεψαν το παιχνίδι και με κινήσεις από τον πάγκο προσπάθησαν να αλλάξουν την ροή του αγώνα, αλλά η αντίπαλη ομάδα έβρισκε τις λύσεις και διατηρούσε ενα μικρό προβάδισμα που τελικά τους οδήγησε στην νίκη με 57-76.

Το τέλος του αγώνα βρήκε την ομάδα της Σαντορίνης στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος Κυκλάδων και όλη την οικογένεια της ΑΕ Σαντορίνης να πανηγυρίζει με την προσπάθεια των αθλητών που αξίζουν συγχαρητήρια για το ήθος και τους κόπους τους.

[adning id="140783"]

Υπενθυμίζουμε ότι στα αντίστοιχα final 4 έχουν προκριθεί και οι κορασίδες και οι παίδες της ΑΕΣ. Το final 4 κορασίδων μάλιστα, θα γίνει στη Σαντορίνη το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη