Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 13-14/5

Το Final 4 του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ που διοργανώνει ο ΔΑΠΠΟΣ μονοπωλεί το εντός έδρας αθλητικό ενδιαφέρον του αθλητικού Σαββατοκύριακου.

Το Σάββατο 13 Μαΐου θα γίνουν οι δύο ημιτελικοί της διοργάνωσης. Ο πρώτος στις 17:00 μεταξύ Εφήβων ΑΕΣ και 2 Brothers και ο δεύτερος στις 20:00 μεταξύ Βετεράνων και Αετού 2. Ανάμεσα στους δύο ημιτελικούς, στις 19:00, θα διεξαχθεί η προκριματική φάση του διαγωνισμού τριπόντων.

Το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας (Κυριακή 14/5) περιλαμβάνει:
– στις 17:00 τον Μικρό Τελικό
– στις 19:00 την τελική φάση του διαγωνισμού τριπόντων
– στις 20:00 τον Μεγάλο Τελικό
– στις 22:00 τις απονομές


Εκτός έδρας
Για την προτελευταία (29η) αγωνιστική του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου, ο Πανθηραϊκός αντιμετωπίζει στο δημοτικό γήπεδο Νίκαιας-Κορυδαλλού την ομάδα της Προοδευτικής. Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 14/5 στις 17:00.

Αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται και η προτελευταία αγωνιστική στην Γ’ εθνική κατηγορία μπάσκετ, όπου συμμετέχει η ανδρική ομάδα της ΑΕΣ, η οποία όμως έχει ρεπό. Στην τελευταία αγωνιστική της επόμενης εβδομάδας, η ομάδα της Σαντορίνης θα υποδεχτεί τον Λοκρό Αταλάντης στον σημαντικότερο αγώνα για την παραμονή της στην κατηγορία.

 

Print Friendly, PDF & Email