Αθλοπαιδιές με βόλεϊ στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ

Με τελευταίο κατά σειρά το άθλημα της πετοσφαίρισης (βόλεϊ) ολοκληρώθηκαν οι αθλοπαιδιές των δημοτικών σχολείων στο Κλειστό Γυμναστήριο για τη φετινή σχολική χρονιά.

Κορίτσια και αγόρια από τα σχολεία των Φηρών, της Μεσαριάς, του Εμπορείου, του Πύργου-Μεγαλοχωρίου και του Καρτεράδου βρέθηκαν χθες και σήμερα (27-28/4) στη σάλα του ΔΑΠΠΟΣ, όπου έπαιξαν, γέλασαν και διασκέδασαν με το παραπάνω επί τρεις ώρες σχεδόν κάθε μέρα, πάντα στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι.

[adning id="140783"]


Το γήπεδο χωρίστηκε σε δύο τερέν και οι γυμναστές προσπάθησαν να διδάξουν σε περίπου διακόσια σαράντα παιδιά τα μυστικά του αθλήματος, παίζοντας χωρίς να κρατάνε νικητή και σκορ, καθώς στόχος του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος είναι οι μαθητές να αγαπήσουν τον αθλητισμό, να έρθουν σ’ επαφή με παιδιά ίδιας ηλικίας από άλλα σχολεία και φυσικά ν’ αναπτύξουν το αίσθημα της ευγενούς άμιλλας και τους υγιούς ανταγωνισμού.

Όπως και τις προηγούμενες φορές, οι μικροί μαθητές επέδειξαν άριστη συμπεριφορά εντός και εκτός παρκέ, ενώ αποχωρώντας από το γυμναστήριο οι γυμναστές δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τη διοίκηση και το προσωπικό του ΔΑΠΠΟΣ για τη βοήθεια που τους παρείχαν.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη