Ντέρμπι στα Κύμινα για τον ΑΟ Θήρας

Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Volleyleague γυναικών επιστρέφει ο ΑΟ Θήρας που αντιμετωπίζει το Σάββατο 10/3 (ώρα 19:00) εκτός έδρας τους Μακεδόνες Αξιού για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ισοβαθμεί με τον Άρη στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 37 βαθμούς, έναν βαθμό παραπάνω από τον ΑΟ Θήρας, που έχει όμως και έναν αγώνα λιγότερο και από τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης. Μακεδόνες και Σαντορίνη θέλουν και οι δύο τη νίκη για να πάρουν το πλεονέκτημα για τη δεύτερη προνομιούχο θέση, οπότε ο αγώνας αναμένεται ντέρμπι.

Να συνεχίσει η ομάδα του τις καλές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος θέλει ο προπονητής του ΑΟ Θήρας Γιώργος Ρούσης, ο οποίος εν όψει του αυριανού αγώνα δήλωσε στο Atlantea: “Το Σάββατο παίζουμε με τους καλουύς και φέτος Μακεδόνες σε μια δύσκολη έδρα. Εμείς θέλουμε τη νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στους στόχους μας. Εάν αγωνιστούμε όπως στα τελευταία παιχνίδια έχουμε πολλες πιθανότητες για την νίκη.”

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής, ο Πορφύρας υποδέχεται τον Αίαντα και η Ηλιούπολη τον Πανναξιακό. Η αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού και Μαρκόπουλου πήρε αναβολή, λόγω της συμμετοχής των αθλητριών της ομοάδας των Μεσογείων στην προημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων, ενώ το παιχνίδι Κόρινθος-Ηρακλής Κηφισιάς κατακυρώνεται άνευ αγώνα υπέρ της Κορίνθου αφού ο Ηρακλής έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Ο Άρης θα έχει ρεπό.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη