Εκπαιδευτικά εργαστήρια το Σαββατοκύριακο στο SAF

Ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους θα φιλοξενήσει το Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης από Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου μέχρι και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου. Πιο συγκεκριμένα:

paixnidoexereyniseisΤο απόγευμα της Παρασκευής 17/2, όπως κάθε Παρασκευή 16:30-18:30, το πρόγραμμα έχει Παιχνιδοεξερευνήσεις, ένα βιωματικό εργαστήρι για παιδιά προσχολικής ηλικίας 4-6 ετών, κατά το οποίο χρησιμοποιούνται τα ερεθίσματα που προσλαμβάνονται από τις εικαστικές και παραστατικές τέχνες, βασισμένο σε μεθόδους από το χώρο της παιδαγωγικής.

Περισσότερες πληροφορίες για τις Παιχνιδοεξερευνήσεις ΕΔΩ.

Κόστος: 15€/εβδομάδα ή 45€/μήνα

Υπεύθυνη του εργαστηρίου: Άρτεμις Τσιαγκλάνη


somatiko_theatroΤο Σάββατο 18/2 και την Κυριακή 19/2 οι δράσεις του SAF συνεχίζονται με το διήμερο σεμινάριο σωματικού θεάτρου, το οποίο απευθύνεται σε ενήλικες επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές, ηθοποιούς και σε όσους έχουν ασχοληθεί με οποιοδήποτε σχετικό είδος σωματικής άσκησης (χορό, πολεμικές τέχνες κλπ).

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο σωματικού θεάτρου ΕΔΩ.

Τα μαθήματα θα γίνουν:
Σάββατο 18/2, ώρα 12:00-14:00
Κυριακή 19/2, ώρα 12:00-14:00

Συμμετοχή: 10 ευρώ/μάθημα | Συντελεστές: Γιάννης Μάντσης και Νατάσσα Παπαμιχαήλ


argaleiosΓια το πρωί της Κυριακής 19/2, ώρες 10:00-13:00, είναι προγραμματισμένο ένα ακόμα τρίωρο σεμινάριο αφιερωμένο στην τέχνη του αργαλειού, του γνωστού αρχαίου οικιακού εργαλείου που το συναντάμε στους μύθους, στις παραδόσεις και στα υφαντά κάθε χρήσεως από την αρχαιότητα ως σήμερα.

Οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το μέσο ύφανσης που χρησιμοποιούνταν κατά την προβιομηχανική εποχή κυρίως στις αγροτικές περιοχές αλλά και να έρθουν σε άμεση επαφή με την Τέχνη της υφαντικής. Θα κατασκευάσουν τον δικό τους ξύλινο χειροποίητο αργαλειό με την τοποθέτηση στημονιού και θα δημιουργήσουνε τα δικά τους υφαντά, εικαστικά κοσμήματα, τσάντες και άλλα χρηστικά αντικείμενα.

Κόστος συμμετοχής: 20€ | Συμπεριλαμβάνονται τα υλικά κατασκευής του ατομικού αργαλειού καθώς και τα υλικά – υφάσματα κατασκευής του εκάστοτε αντικειμένου.

Υπεύθυνη σεμιναρίου: Σοφία Κρητικού

Καθώς οι θέσεις για όλα τα παραπάνω τμήματα είναι περιορισμένες, απαιτείται έγκαιρη τηλεφωνική κράτηση στο 2286085141, (ώρες 10:00-16:00, εκτός Δευτέρας και Τρίτης).


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη